Početna Showbiz ZARADIO MILIONE, PUKAO 837.000€ ZA VOZNI PARK: Saša Popović kupa se u...

ZARADIO MILIONE, PUKAO 837.000€ ZA VOZNI PARK: Saša Popović kupa se u luksuzu, ne zna šta će od para, a sad želi još samo jedno

Saša Popović je imao mnogo uloga u svojoj karijeri, pa je čak bio i Deda Mraz. Bilo je to kad je ćerkica Aleksandra bila mala, pa je jedne Nove godine toliko priželjkivala da vidi čuvenog deku bele kose i brade da je na kraju tata morao da ga odglumi.

“Nikad neću zaboraviti to njeno oduševljenje”, priča kreativni direktor takmičenja “Zvezde Granda”. “Čekala je ponoć i kad sam ušao sa svim onim poklonima, nije me uopšte prepoznala.”

Popović kaže da će i za ovu Novu godinu pripremiti poneku zanimljivu sitnicu za svoje ukućane. Na pitanje da li je već kupio novogodišnji poklon za suprugu Suzanu Jovanović, Sale je odgovorio “kao iz topa”: “Nisam. Ja tokom cele godine donosim poklone”, izjavio je za TV Grand.

Kad bira poklon za sebe, to je – po pravilu – neki luksuzni automobil. Ovom prilikom je otkrio i kako je počela ova pasija.

“Sve je počelo osamdesetih godina, kad smo jako mnogo para zarađivali. Mnogo. Zarađivali smo milione. Međutim, nije bilo povoljnih mogućnosti za investiranje novca u nekretnine, pa sam mogao da ulažem samo automobile.

Onda sam odlučio da ulažem i kod čuvene Dafine i, kao što je već poznato, izgubio sve. Morao sam da prodam sve i 1993. godine sam dao i stan i automobile i ušteđevinu. Završio sam u zgradi “televizorki”, u garsonjeri od 17 kvadrata na poslednjem spratu”, prisetio se Popović.

“Tek kad sam ponovo stao na noge i stabilizovao se, odlučio sam da se oženim. Danas ponovo imamo sve što nam je potrebno i sada možemo da želimo samo jednu stvar, a to je zdravlje”, završio je Saša.

kurir.rs/lepaisrećna/I.L.