Početna Showbiz Leno, zar ti to priliči? Goca Tržan nema mira, zbog ćerke joj...

Leno, zar ti to priliči? Goca Tržan nema mira, zbog ćerke joj stiglo stotinu poruka i sve govore jedno

Ćerka Goce Tržan izazvala brojne komentare autfitom

Goca Tržan i Lena Marinković pojavile su se zajedno na promociji albuma pevačice Anđeline. Mama je odabrala trendi, urbani autfit, ali veću pažnju privukao je stajling koji je ponela ćerka Goce Tržan.

PROČITAJTE JOŠ:

OVO JE VRTIĆ U KOM JE DJEČAK UMRO Očevici opisali potresne scene: Čuli smo policijske sirene i vidjeli Hitnu pomoć, ovo je stravična nesreća (FOTO)

Naime, Lena se odlučila za monohromatski crni autfit, dugačku crnu haljinu na tufne, crne salonke i crni kaput. Ovakav autfit odabrala bi retko koja šesnaestogodišnja devojčica, pa je Lena, baš kao i njena mama dobila niz komplimenata.

“Svedeno, pristojno i primereno njenim godinama”, “Bravo, mama!” samo su neki od komplimenata koje su prisutni uputili Goci, ali i oni koji su stigli na društvenim mrežama.

Ćerka Goce Tržan, šesnaestogodišnja Lena, mamin je najveći ponos, divno vaspitana, nasmejana i odmerena, ali ne znači da povremeno ne dođe u sukob sa majkom, s obzirom da je sada u osetljivim godinama.

PROČITAJTE JOŠ:

SA SUZAMA U OČIMA I VELIKOM BOLI, PJEVAČICA LEJLA PRED 2000 ŽENA PUSTILA GLAS NAKON TEŠKE ŽIVOTNE TRAGEDIJE (VIDEO)

– Lena nije opasnica, ona samo ima svoj stav u životu. Ja joj se umnogome divim i svakog dana učim od nje. Mislim da svaki pametan roditelj shvati u nekom trenutku da ima puno da nauči od svog deteta. Jer deca služe da pokažu našu sliku. Kada pogledaš svoje dete, to ti je ogledalo. Moje dete je pri sebi, ume da se bori i da kaže ne. To učim svakog dana od nje – rekla je pevačica svojevremeno za medije.

– Ima dana kada bi joj iskopala oči, kao svaki roditelj. Ali to je normalna stvar kada imaš tinejdžera u kući, svaki roditelj koji ima tinejdžera zna o čemu pričam.

PROČITAJTE JOŠ:

OVO JE VRTIĆ U KOM JE DJEČAK UMRO Očevici opisali potresne scene: Čuli smo policijske sirene i vidjeli Hitnu pomoć, ovo je stravična nesreća (FOTO)

story.rs