Početna Showbiz ‘I ONDA SAM SHVATILA DA JE BOLJE BITI SAM’: Nina Badrić iskreno...

‘I ONDA SAM SHVATILA DA JE BOLJE BITI SAM’: Nina Badrić iskreno o ljubavnom životu

Nina Badrić otvorila je dušu i priznala da je imala problem kada je u pitanju emotivni partner te se složila s time da se muškarci često boje uspješnih žena.

Nina Badrić otvorila je dušu i priznala da je imala problem kada je u pitanju emotivni partner te se složila s time da se muškarci često boje uspješnih žena.

PROČITAJTE JOŠ:

SA SUZAMA U OČIMA I VELIKOM BOLI, PJEVAČICA LEJLA PRED 2000 ŽENA PUSTILA GLAS NAKON TEŠKE ŽIVOTNE TRAGEDIJE (VIDEO)

‘Puno je tu bilo teških trenutaka, da ne lažem, ali to sam ostavila iza zatvorenih vrata i oplakala sam to sama. Ljudima na pozornici iznosiš samo radost. Ne želim biti netko tko zamara ljude svojim privatnim životom. Puno puta sam skupo platila i preplatila tuđe društvo, zaista. Doživjela sam dosta razočaranja u nekim odnosima. Baš zato što sam jaka žena koja zna što hoće, platila sam svoju snagu. Plaćala sam je jako, jako skupo.

Međutim, život me je izgradio, nevjerojatno, još snažniju. I onda sam shvatila da je bolje biti sam i sretan nego kupiti mrvice sa stola. Život je tako kratak da bih negdje bila napola. Svaka žena plati svoju snagu skupo, a ja ću samo reći da je netko pametan jednom davno rekao: ‘I snažna žena treba nečije rame, da se može isplakati i da može to rame ponijeti u životu, kao svaka druga žena’. Ja i jesam kao svaka druga žena, kada dođem kući skinem se u trenerku, vežem repić i uhvatim se kuhanja, razmišljanja i svih onih tegoba koja svaka od nas ima. Tako da, snažna žena treba imati još snažnije rame pored sebe koje će je ponijeti u životu, ali ako toga nema i to je okej’, kazala je za Blic.rs.

A kako ne skriva snagu, tako ne krije ni osjećanja pa je otkrila kako se ponaša kada zavoli.

‘Rak sam u horoskopu, a riba u podznaku, sve ti je jasno. Ja sam jedna čista emocija. Srce me je odvelo svuda, mozak sam kasno uključila u nekim stvarima. Tako sam i odgajana, moji roditelji su uvijek bili pošteni i savjetovali me da uvijek idem srcem. Kako su godine prolazile, shvatila sam da je mozak puno puta trebao ići ispred srca. Da sam to znala ranije, sebe bih poštedjela boli u životu, ali tako je kako je, nikada se ne plače za prolivenim mlijekom. Ono što ne mogu kod sebe promijeniti su moja emotivnost i empatija prema ljudima. Mislim da se to na meni i vidi, koliko god to pokušala sakriti. Uvijek me ljudi ‘lociraju’ po istom, a to je po srcu’, priznala je ona, pa otkrila da često stihovi njenih pjesama kriju životne situacije koje je preživjela, a koje su je inspirirale da stvara i pretvori ih u umjetnost.

‘Puno pjesama koje sam napisala su zapravo situacije iz mog života koje su me povrijedile, rastužile, koje sam oplakala i proživjela sama. Ja uvijek pjevam svoj život, nikada tuđe i kada netko drugi piše tekst, ja se moram pronaći u njemu’, iskrena je bila pjevačica.

scena.story.hr