Početna Showbiz APARTMAN U CHICAGU PREKRIVEN RUŽAMA I ŠAMPANJAC U AVIONU: Ovako je Jelenu...

APARTMAN U CHICAGU PREKRIVEN RUŽAMA I ŠAMPANJAC U AVIONU: Ovako je Jelenu Karleušu osvojio prvi suprug

Jelena Karleuša se prisjetila na koji ju je način osvojio prvi suprug.

Pop diva Jelena Karleuša sigurno je jedna od najintrigantnijih javnih ličnosti na regionalnoj javnoj sceni. Ona je poslije mnogo godina otkrila kako ju je prvi suprug Bojan Karić svojedobno osvojio i što je sve bio spreman napraviti kako bi pridobio njenu pažnju.

PROČITAJTE JOŠ:

NAJVEĆA ISPOVIJEST JK! Zbog Ćandine smrti se zadužila kod kamataša, smjestili joj aferu sa Karićem, evo šta kaže za Duška

‘Bojana Karića sam upoznala nekoliko dana pred Novu godinu. Ja sam te godine za doček pjevala u Chicagu. Ulazim u hotel, otključavam karticom vrata apartmana u hotelu. Tad je sa mnom bio moj tadašnji prijatelj Peđa Govedarica, on može posvjedočiti. Otvaram vrata… Nikad to nisam vidjela u životu. Od poda do stropa, do svakog pulta, svuda gdje se moglo staviti su bile košare crvenih ruža. Tisuće i tisuće… Ogroman apartman s tri prostorije, spavaći dio, dnevni boravak, sve je bilo pretrpano košarama s crvenim ružama. I na jednoj od njih, koja je stajala nasred nekog stola, bila je ceduljica. Peđa je pao u nesvijest i rekao mi je: ‘Vjeruj mi, tko god da je, ja bi mu…’. Ja sam uzela ceduljicu i šokirala sam se jer je na toj ceduljici pisalo: ‘Želim biti prvi koji ti čestita Novu godinu i neka ovo bude posljednja Nova godina bez mene! Bojan!’. Ja sam znala koji Bojan. Peđa je pao u trans. Poslije dva dana ušla sam u avion, čekao me je šampanjac i bombonijera. A jedan moj suradnik mi je rekao da ga je spriječio da postavi billboarde duž puta od aerodroma do moje kuće, s nekim porukama na billboardima. Dečko se zaljubio. Nema žene koja ne bi pala na to, ja sam sigurna. Stvar je u ideji. Pala sam u nesvijest, bila sam na sedmom nebu’, priznala je Jelena, pa nastavila:

‘Naš drugi susret je bila večera. Bojan je došao po mene kući, a na suvozačkom mjestu je bio jedan veliki plišani medvjed koji je oko vrata imao jednu traku na kojoj je visio mobilni telefon. To je bio neki kristalni ‘Samsung’ koji se otvarao i svijetlio je kad te netko pozove. Kristali su svijetlili. To je za mene bilo doslovno kao da si mi sad dao milijun eura u kešu. Pala sam u nesvijest na te kristale. Bojan je tad rekao: ‘U tom telefonu je tvoj novi broj!’ To je moj omiljeni broj, ja i dandanas koristim taj broj. Cijeli život me prati taj broj. Ja sam to njemu pričala vjerojatno u nekom našem razgovoru za tim ručkom i dobila sam taj broj. Hvala Bojanu, ostao mi je u jako lijepom sjećanju’, prisjetila se Karleuša u Informer podcastu.

SCENA.STORY.HR