Početna Rijaliti PREKINULA MEDIJSKU ĆUTNJU! Ekskluzivno! Ivana, reperova bivša žena, oglasila se prvi put...

PREKINULA MEDIJSKU ĆUTNJU! Ekskluzivno! Ivana, reperova bivša žena, oglasila se prvi put poslije razvoda od Ša: Ovo sada nije osoba za koju sam ja bila udata! (VIDEO)

Reper Nenad Aleksić Ša i dalje je zvanično u braku sa Vanjom Ignjatović, a nedavno je u “Eliti” stupio u emotivnu vezu s pevačicom Mionom Jovanović. Prethodno, pre Vanje, bio je u braku sa Ivanom (tada Aleksić), koju je prevario sa Tarom Simov, zbog čega je posle završetka te sezone rijalitija usledio razvod.

PROČITAJTE JOŠ:

Uhvatila sam ga sa nekom djevojkom: Jelena Karleuša prvi put o razvodu koji je obilježio njen život- Ponavljao je: „Nisam te prevario!”

Ivana je od tada izbegavala da se oglašava za medije, a sada je, na snimanju jednog spota, kratko prokomentarisala svog bivšeg supruga Ša i njegovo ponašanje. Kako kaže, sada više nema razloga da prati dešavanja u rijalitiju, a kada smo je pitali u vezi sa Ša i njegovim postupcima u rijalitiju, pogotovo na ljubavnom planu, rekla nam je:

Trudim se da ne govorim ništa na tu temu i o toj osobi, ali ja mogu samo da kažem da to nije osoba za koju sam ja bila udata i to je to – istakla je Ivana.

Posle burnog razvoda od repera uspela je da pronađe mir.

PROČITAJTE JOŠ:

Ovo je jedini dečko Marije Šerifović kojeg je javnosti predstavila: Nisam mogla ni da pretpostavim da će nam se dogoditi emocije

Ja sam zadovoljna i mirna sam. Srećna sam u svom životu, a na ljubavnom planu… Pa, eto, nek vam to bude odgovor. Volela bih da se ostvarim kao majka, to sam oduvek želela. Ako se to nekada bude desilo, biće sjajno – rekla je ona za Pink.rs.

pink.rs