Početna Vijesti Velika tragedija pogodila Novi Pazar: Ovo su dvojica poginulih u teškoj saobraćajnoj...

Velika tragedija pogodila Novi Pazar: Ovo su dvojica poginulih u teškoj saobraćajnoj nesreći

U rano jutro, na putu između Raške i Kosovske Mitrovice, došlo je do tragične saobraćajne nesreće koja je odnela dva života iz Novog Pazara i ostavila dvoje teško povređenih iz istog grada. Nesreća se dogodila u mjestu Kaznovići, blizu Rudnice, oko 02:45 sati.

IZDVOJENA VIJEST:

HRT-ova voditeljica šokirala Dinu Merlina tokom intervjua: Ma gdje ste to našli?!

Prema informacijama policijske uprave, sudar dva vozila, Cady i BMW, bio je toliko jak da su oba vozila sletela sa puta. U Cadyju su živote izgubili Irfan Crnovršanin (27), vozač, i suvozač Ensar Harović (27), obojica iz Novog Pazara.

U BMW-u su bili Z.H. i A.Dž., takođe iz Novog Pazara, koji su pretrpeli teške povrede. Oni su hitno prevezeni u Opću bolnicu u Novom Pazaru, gdje su primljeni sa ozbiljnim, ali ne životno ugrožavajućim povredama. Jedan od njih je pretrpio prijelom ramena, a drugi prijelom potkoljenice.

Dežurni hirurg Opće bolnice, Enes Zogić, izjavio je za medije da su povrijeđeni u stabilnom stanju. Policija vodi istragu o uzrocima nesreće, a još uvek nema jasnih informacija o tome šta je dovelo do tako tragičnog ishoda.

Tragično nastradali suvozač Ensar Harović (27)

 


Tragično nastradli vozač Irfan Crnovršanin (27)

ČITANA VIJEST:

Ovo je mali Noa (3) koji se bori za život nakon što ga je pretukao dječak (12): Udarao ga kaišem, lupio o zid

izvor: sandzakdanas.rs