Početna Showbiz Dadu Mešaljić prozvali najvećim blamom Bosne, evo šta je razlog

Dadu Mešaljić prozvali najvećim blamom Bosne, evo šta je razlog

Simpatična i uvek nasmejana Dada Mešaljić veoma je aktivna na društvenim mrežama gde privlači veliku pažnju, ali se često nađe i na meti negativnih komentara.

S obzirom da važi za nekog ko nema dlake na jeziku, Mešaljićeva neretko odgovori na „prozivke“ i odbrusi, što je učinila i sad kada je jedan od hejtera nazvao „najvećim blamom Bosne“.

PROČITAJTE JOŠ:

Marija Šerifović o ženi koja je rodila njenog sina: “To je žena koja je…”

Dada Mešaljić odbrusila hejterima
-Pa dobro, onda i nismo u tolikom problemu ako sam ja najveći blam, he, he, „verniče“- poručila je bivša učesnica „Zvezda Granda“, a nakon ovog komentara u njenu zaštitu stala je armija fanova koju poseduje od kako je bila deo najpopularnijeg muzikčkog takmičenja u regionu.

-Eto Bosna nema drugih problema ili blamova većih razmera od jedne devojčice koja se bori za svoj život. Vi pojma nemate, bavite se pogrešnom temom- glasio je jedan od komentara, a kako se čini ovakvu reakciju izazvao je video sa nastupa koji je Dada Mešaljić objavila.

Podsetimo, Dada je nedavno pred Grandovim kamerama ogolila dušu i dotakla se komentara koji je stigao na račun njenog odgajanja ćerke.

–Je l’ moguće ovo više da svakodnevno dobijam poruke ovakvog tipa? Odakle vam pravo da mi dirate u majčinstvo i da mi govorite kako treba da se ponašam, šta da radim ili ne radim sa svojim detetom. Jel je vi hranite, oblačite, kupujete igračke, perete gu*icu, kupate, igrate se sa njom, vodite doktoru, kupujete lekove??? Niko se ne zapita kako uspevam sve sama, da li mi je teško jer sam samohrana majka– počela je Dada, a zatim javno otkrila kakav je život samohrane majke.

–Kao što možete da vidite mojoj Mejeri ništa ne fali, srećna je, a srećna je odrasta u zdravom okuženju i zato što sam joj ja mama, što joj pružam sve ono što baš vi dušebrižnici ne pružate svojoj deci (ako imate). Gde je vaše dete dok vi moje komentarišete? Kakvi ste vi roditelji? Ono što ja sama mogu, većina vas ne može u dvoje. Šaljemo vam ljubav-rekla je za Grand.

PROČITAJTE JOŠ:

Poražavajući razlog zbog kog se Mario Šerifović nije rodio u Srbiji

BONUS VIDEO: