Početna Showbiz REDOVNO JE SLALA ALIMENTACIJE ZA SINA JEDINCA KOG JE OSTAVILA KAO MLADA,...

REDOVNO JE SLALA ALIMENTACIJE ZA SINA JEDINCA KOG JE OSTAVILA KAO MLADA, EVO KAKO IZGLEDA PJEVAČICIN NASLJEDNIK I ČIME SE BAVI

Pevačica Tina Ivanović sina je dobila kada je bila jako mlada, a bivši muž joj nije dozvoljavao da ga vidi zbog čega je ona mnogo patila.

Sina Danijela su dobili dok je pevačica bila maloletna, a zbog neslaganja u porodičnoj kući, ostavila je porodicu.

Pevačica se prisetila njihovog susreta 2005. godine.

– Jednom mi je pošlo za rukom da ga vidim, dok je vozio bicikl. Ne znam da li se seća toga, jer bio je baš mali, imao je četiri godine. Prišla sam mu i rekla da sam ja njegova mama i dala mu novac. Primetila sam da je bio zbunjen i sve vreme je gledao ka kapiji kuće u kojoj je živeo. Dve godine nakon razvoda otišla sam da radim u Nemačku i redovno sam slala alimentaciju. Tako je bilo sve do 2005. godine, kada smo se konačno sreli – ispričala je Tina jednom prilikom.

– Dolazi povremeno ovde kako bi se videla sa Danijelom. Uvek sednu u neki restoran i znam da je on srećan jer sada imaju kontakt. Ona je inicirala na tome pre nekoliko godina, što je on prihvatio oberučke. Bivši suprug se ništa ne pita tu, jer je Danijel odrastao i samostalan – istakao je meštanin tada.

– Mlad je i vredan dečko, radi moleraj ovde i povremeno odlazi u inostranstvo kako bi radio na građevini. Zarađuje pristojno i vozi dobar auto. Majka kao majka uvek da nešto ispod ruke, ali ne zavisi danas ni od jednog roditelja iako živi sa ocem.

 

PULSONLINE.RS