Početna Rijaliti ‘LAKŠE BI MI BILO DA VJERUJEM U LAŽ DA ME VOLI, NEGO…’...

‘LAKŠE BI MI BILO DA VJERUJEM U LAŽ DA ME VOLI, NEGO…’ Matora priznala da bi razgovor koji je željela sa Anitom bio korak do pomirenja, pa kroz suze osula rafal: Ja ovakvo zlo nisam vidjela… (VIDEO)

Voditelj Milan Milošević naredno pitanje pročitao je Jovani Tomić Matoroj.

Da li ćeš prepraviti tetovažu za Anitu i da li te je ona povredila najviše od svih – glasilo je pitanje.

Da, prepraviću, neću da izbrišem da bi me sećalo na taj period. Poverovala sam joj u sve to i prošle nedelje kada je bio utorak. Te cigarete što je Lakić video, bio je korak da popustim. Koliko god sam se odupirala, bilo je kao da sam popustila malo. Ne kažem, samo da me ne pecka, jer tu noć kada je ušao Anđelo sela je tu, čula je šta sam pričala, pevala mi je: “Cveće za nju kupujem, a mislim na tebe”. To je već krenulo pre žurke, pričam za njenu stranu, ako je krenula dalje, zašto me provocira?! Tačno smo stajali u ravni, ona se milion puta okrenula i gledala i u mene i u njega, ja mislim da nije bilo fidbeka da me ne bi pustila na miru. Nemoj da me čačkaš i da me diraš, nemoj da me provociraš. Kada smo išli na kapiju, rekla mi je: “Ženo moja volim te najviše na svetu”, a ako je to tako, što onda ovo?! Je l’ treba mene da bude sramota?! Svi smo skakali, igrali i gledali su samo da mi odvrate pažnju i da njih nije bilo, totalno drugačijie bi sve išlo. Došla je s namerom da to radi, ali zašto je mene provocirala?! Zato sam joj danas tražila odgovore. Po ulasku mu se nakačila. Zašto da osećam grižu savesti da ne ide jer je govorila da će da se ubije, da smo joj porodica Aleksej i ja. Pričala je da neće da se vrati u Kruševac, kome je rekla da će da uzme stan da živi pored mene?! Nema veze, okej, bilo šta bilo, u nesreći ima sreće, samo nemoj da me čačkaš. Danas je ono bilo iz besa, ali iskreno – rekla je Matora.

SUKOB EPSKIH RAZMJERA! Matora zaurlala na Anitu zbog flerta sa Anđelom, ne može da dođe sebi(VIDEO)

Šta bi promenilo Matora da se ovo desilo za sedam dana nego sada – pitao je Milan.


-Pričam samo za Anitinu stranu. Anita je neko ko je insistirao da zna svaki detalj moje i Sanjine veze. Znala je kada smo se Anđelo i ja videli, svaki detalj. I meni je Maja lepa, ali ne znači da ću sa vrata da je muvam. Znala sam odmah kada mi je Bebica prišao da to nije inat, nego njen poriv. Zbog cele situacije i zbog svega što se izdešavalo i što zna svaki detalj…Bilo bi mi lakše. Danas sam mu otprilike rekla sve što mislim i osećam. Danas je rekla na radiju: “Mislim da sam idealizovala”, to ne možeš da kažeš jer sam ja prema tebi bila savršena. Čak i kada su mi ljudi pričali da sam prenaglila sa razvodom, i u tim trenucima sam uhvatila sebe da se preispitujem da li i ja grešim. Imam osećaj da je vređam i kada god mi se bude vređalo, ja ću da je vređam. Ja ovakvu ku**etinu i zlo nisam videla, da ku**etina je. Ja sam se zaljubila u njene mane, znala sam da će da baca stvari i ostalo, ali sam je zavolela napolju i u naš život napolju, koji je bio savršen. Ja ne znam da ti to opišem. Uzimam stvari jer sam imala empatiju. Lomila sam se za razgovor, želela sam ga ja iskreno. Razgovor bi bio korak do pomirenja, jer bi mi lakše bilo da verujem u laž da me voli, nego da prihvatim ono što je istina…Zna sve pozive i poruke, zna kako je pljuvala i ponašala se i sada mi govori: “Sviđa mi se”. Anđelo meni jeste najlepši dečko – rekla je Matora.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

PINK.RS