Početna Vijesti JK I PRIJA OČI U OČI NA JAVNOM MJESTU! Svi očekivali dramu...

JK I PRIJA OČI U OČI NA JAVNOM MJESTU! Svi očekivali dramu i haos, a desio… Oglasila se Karleuša, čvrsto joj obećala jedno

Ono što su se mnogi nadali, u sredu naveče se i desilo. Jelena Karleuša i Aleksandra Prijović susrele su se oči u oči u jednm prestoničkom restoranu.

Kako saznajemo, Jelena je, nakon snimanja jedne emisije, otišla da se ugreje toplim čajem, s obzirom na to da se i dalje zdravstveno ne oseća najbolje. Igrom sudbine, u istom restoranu se zatekla i Aleksandra Prijović, s kojom su je mediji dovodili u vezu i u negativnom i u pozitivnom kontekstu.

U prvom trenutku nisu videle jedna drugu, a kada je Prija krenula iz restorana, ugledala je Karleušu. Svi prisutni su očekivali varnice ili neprijatan susret, a dogodila se potpuno neočekivana situacija. Naime, Prija je kulturno prišla Jeleni, pozdravila se i zahvalila joj se na nedavnoj javnoj podršci i savetima.

Sada se oglasila i sama JK i otkrila o čemu je pričala sa mlađom koleginicom.

– Prija je izuzezetno prijatna žena koja mi je prišla s puno poštovanja, pohvalila moju decu kao lepo vaspitinu i neodoljivo me podsetila na Jelenu Rozgu, Draganu Mirković i Natašu Bekvalac, koje su isto tako megafine u komunikaciji sa mnom. Šta da kažem, sem da me vole te blage žene (ne znam šta vide u meni divljoj). I da me tim “mac mac”, pristupom potpuno razoružaju. Da sam muško, vrtela bi me oko prsta, kupila bih im po Birkin, ovako imaju svu moju podršku – napisala je Karleuša na Instagramu.

Originalan tekst: https://www.kurir.rs/stars/4315652/jk-i-prija-oci-u-oci-na-javnom-mestu-svi-ocekivali-dramu-i-haos-a-desio-se-obrt-oglasila-se-karleusa-cvrsto-joj-obecala-jedno

Kurir.rs