Početna Showbiz EVO KAKO JE NOVI DEČKO JOVANE JEREMIĆ PREKO NOĆI IZGUBIO MILIONE EVRA!...

EVO KAKO JE NOVI DEČKO JOVANE JEREMIĆ PREKO NOĆI IZGUBIO MILIONE EVRA! U sekundi je sve nestalo, a onda su mještani progovorili

Jovana Jeremić danas je prvi put otkrila identitet svog 14 godina starijeg dečka, Dragana Stankovića, a kako se saznaje, reč je o vlasniku pekarske proizvodnje u Beogradu.

Inače, pre dve godine Stanković je doživeo milionsku štetu, kada mu se u toku noći u Grockoj zapalio objekat od 1000 kvadratnih metara zbog kotlarnice.

On se tada oglasio za medije posle požara u fabrici, u kojoj je u tom trenutku bilo čak 700 zaposlenih.

– Požar je krenuo od kotlarnice, pa se širio na dokumentaciju, i više nisu mogli da se bore sa stihijom vatrenom, odnosno nije bilo izlaza da se to ugasi i reši. Vatrogasci su stigli u rekordnom vremenu i ovom prilikom bih pohvalio naše heroje koji rade težak posao. Kad čovek ovako nešto doživi, tek tada vidi. Znači svaka im čast na svemu – rekao je on za tada, pre dve godine.

– Zaposleno je oko 700 ljudi, mi koliko sutra moramo da nastavimo proizvodnju, da proces teče dalje. Materijalna šteta, prema mojoj prvoj proceni, je između dva i po i tri miliona evra. Nisam siguran da li smo osigurani, moram da proverim sa finansijskim direktorom – rekao je Dragan tada, koji je inače sa tadašnjom suprugom pokrenuo biznis.

Meštani su tada o Stankoviću imali samo reči hvale, te su isticali da je veliki dobrotvor.

Kurir / Nova / Preneo: Lazar Stanušić