Početna Vijesti ČEKALI SMO UNUČE, A SADA ČEKAMO NJIHOVA TIJELA” Potresne riječi oca maloljetne...

ČEKALI SMO UNUČE, A SADA ČEKAMO NJIHOVA TIJELA” Potresne riječi oca maloljetne trudnice koja je poginula: “Trebalo je da slave slavu, zajedno su od osnovne škole”

Velika tragedija dogodila se u selu Kobišnica kod Negotina u kojoj su poginuli trudnica Andrea R. (17) i njen nevjenčani suprug Svetislav S. (19) sa kojim je čekala devojčicu, dvije porodice zavijene su u crno, a u ovom malom mjestu vladaju muk i tuga.

Oni su bili na večeri uoči slave u kući u Bukovču, danas su trebali da slave tu slavu i poslije toga su krenuli kolima koje je on pozajmio od nekog druga.

On nije bio vičan vozač, ali ne znam ni kola u kom su stanju. On nije bio pijan, popio je možda dva piva. Ono što znam je da je udario u banderu, pa u kuću…

https://senzacija.ba/2023/12/13/jezive-slike-nesrece-kod-negotina-trudnica-17-izdahnula-u-kolima-muz-umro-u-bolnici-cekali-djevojcicu/

Ne znam šta da vam kažem. Njih dvoje su zajedno od osnovne škole.. čekali smo unuče..sad čekamo tijela, obdukciju – kaže on slomljen.

Nesrećna trudnica izdahnula je u smrskanom vozilu, a njen suprug u bolnici.

Bila je u 7. mjesecu trudnoće. Ljekari su se borili da sačuvaju život bebe.

Čim je čuo za nesreću iz kuće je istrčao policajac koji je sa sobom je ponio pajser.

Pokušavao je da razvali vrata da dođe do trudnice i njenog suprugu.

Nisu davali znake života. Iz smrskanog automobila izvlačili su ih vatrogasci. Dvije porodice su zavijene u crno – kaže jedan od meštana.

POVEZANA VIJEST:

https://senzacija.ba/2023/12/13/ovo-su-nastradala-trudnica-17-i-njen-suprug-19-mladi-supruznici-poginuli-u-jezivoj-nesreci-bili-su-zajedno-od-djetinjstva/

(Telegraf)

BONUS VIDEO: