Početna Showbiz Sad je jasno zašto je toliko krio: Gile konačno pokazao kako mu...

Sad je jasno zašto je toliko krio: Gile konačno pokazao kako mu izgleda druga supruga

Poznati pjevač i pobjednik “Zvezda Granda” Amar Jašarspahić Gile, danas je iznenadio svoje pratioce objavom prve fotografije sa svojom drugom suprugom, Minelom. Iako je ranije izjavljivao da će privatni život čuvati od očiju javnosti, ovoga puta Gile je odlučio podijeliti trenutak sreće sa svojim fanovima.

Više fotografija Giletove supruge pogledajte u videu ispod:

Minela, koja je u martu ove godine donijela na svijet sina, postala je tema mnogih razgovora, a Gile se konačno odlučio pokazati svijetu kako izgleda njegova nova ljubav i podrška.

Na objavljenoj fotografiji, par zrači srećom i zaljubljenošću, a Gile je u opisu slike napisao emotivne riječi: “Moja podrška, ljubav i ponos”. Očigledno je da je pjevač pronašao sreću u svom privatnom životu, te da ga supruga Minela čini sretnim.

Reakcije pratitelja nisu izostale, a ispod fotografije su se počeli nizati komentari poput “Žena ti je prelijepa”, “prelijepi wow” i mnogi drugi izrazi podrške. Sad kad smo vidjeli koliko je lijepa, jasno nam je zašto je toliko krio od očiju javnosti.

Ovim potezom, Gile je pokazao da želi dijeliti sretne trenutke sa svojom publikom, te da je spreman podijeliti detalje svog života s onima koji ga podržavaju. Sudeći prema reakcijama, fanovi su oduševljeni ovim iskorakom i ne sumnjamo da željno iščekuju nove slike i vijesti iz života ovog pobjednika “Zvezda Granda”.