Početna Showbiz MALO KO ZNA DA ŽIKA JAKŠIĆ IMA BRATA! Osvanula fotka: Razlika je...

MALO KO ZNA DA ŽIKA JAKŠIĆ IMA BRATA! Osvanula fotka: Razlika je ogromna, duga crna kosa, urbano odijelo i skroz drugačije lice

Žika Jakšić, producent i voditelj emisije “Nikad nije kasno” retko priča o privatnom životu, posebno o porodici.

Žika ima mlađeg sina sa sa Dajanom Paunović, ali i starijeg Andriju koji se nedavno oženio i koji je najmlađi enolog (stručnjak za vina) u Nemačkoj.

No, manje je poznato da Žika ima i brata koji je pevač.

Naime, Vladimir Jakšić Musa je deo rokenrol grupe “Revolveri”, koja je bila vrlo popularna devedesetih godina. Njihovi najveći hitovi su: “Nema povlačenja, nema predaje” i “Brod na okeanu”.

Snimio je kao reditelj i dokumentarni film o vinčanskoj kulturi.

– Film sam snimio iz čiste ljubavi prema figurinama pronađenim u mom rodnom gradu Aleksandrovcu, u selu Vitkovo. Naime, vinčanska kultura je nešto šta treba da prezentujemo svetu. To je fascinantna prva organizovana civilizacija u Evropi. Njihova dostignuća i danas iznenađuju nauku i menjaju pisanu istoriju. Važno je da je film na engleskom jeziku i da u filmu imamo Benjamina Eliota, istoričara iz Brajtona, koji na putu od Velike Britanije do Srbije priča sa iskusnim arheolozima u svojoj potrazi za istinitom Vinčom- rekao je ranije Jakšić.

Kurir / Blic