Početna Vijesti “VJEROVALI SU DA ĆE SE PROBUDITI” Umrla Danijela (18) koja je u...

“VJEROVALI SU DA ĆE SE PROBUDITI” Umrla Danijela (18) koja je u nesreći kod Bogatića izgubila oca: On joj dao auto, ona bez dozvole sletjela sa puta

Danijela P. (18) iz Badovinaca, koja je teško povređena u saobraćajnoj nesreći 15. oktobra u Bogatiću, u kojoj je poginuo njen otac Radiša P. (48), posle dva meseca izgubila je životnu bitku.

Devojka je jutros preminula u šabačkoj bolnici.

Nesreća se dogodila oko 2,30 časova kada su se otac i ćerka vraćali kući sa svadbe bliskog rođaka u jednoj svečanoj sali u Bogatiću. Radiša je ćerki ustupio mesto vozača mada nije imala položen vozački ispit, jer je na slavlju pio alkohol i smatrao da će ih ona bezbedno vratiti kući. Na izlasku iz Bogatića automobil je iz nepoznatih razloga sleteo sa puta, udario direktno u drvo i skoro se prepolovio.

Otac je izgubio život na mestu nesreće, a Danijelu je bez svesti, sa povredama glave i grudnog koša, hitna služba Doma zdravlja iz Bogatića transportovala do bolnice u Šapcu odakle je, pošto joj se zdravstveno stanje pogoršalo, prebačena u Klinički centar u Beogradu.

Lekari joj se 2 meseca borili za život
Lekari su se borili da joj spasu život, ali nije bilo pomaka, pa je iz Kliničkog centra posle izvesnog vremena prebačena u bolnicu u Šapcu.

– Sve vreme je bila u komi, ali su njeni najbliži verovali da će se oporaviti. Odlazili su joj u posetu sestre i majka, lekari su dozvolili u nadi da će se probuditi. Ponekad je, međutim, samo otvorila oči i pustila suzu – ispričao je blizak prijatelj porodice.

U selu su neutešni zbog smrti mlade devojke i tragedije koja je zadesila ovu porodicu koja je pre dva meseca ostala bez oca i supruga Radiše, a sutra će na večni počinak ispratiti i najstariju ćerku Danijelu.

(Telegraf.rs)