Početna Rijaliti U studiju Pinka gostuje najveći rijaliti zavodnik i spreman je da uđe...

U studiju Pinka gostuje najveći rijaliti zavodnik i spreman je da uđe u Elitu (FOTO)

Rijaliti zavodnik uhvaćen sa koferima u Šimanovcima!

Produkcija televizije Pink danas je donela bitnu odluku, koja je danas najvljena u programskoj špici. Naime, kao što je poznato, ponedeljak je rezervisan za emisiju “Izbor potrčka i pretres nedelje sa Milanom Miloševićem”, međutim to neće biti sve, već će se u “Eliti” pre toga održati i vanredno ubacivanje.

Kako gledaoci Pinka mogu vidjeti, na imanje u Šimanvocima useliće se bivši učesnik “Zadruge”, rijaliti zavodnik Anđelo Ranković!

Ranković je, naime, uhvaćen sa koferima i torbama ispred studija ružičaste televizije, spreman da se večeras useli u Belu kuću i uđe u trku za glavnu nagradu koja ove sezone iznosti vrtoglavih 100.000 evra.

Inače, Anđelo Ranković je učestvovao u prethodnim sezonama rijalitija “Zadruga”, a u svakoj od njih je uplovio u emotivne vode sa nekom od učesnica. On se nedavno na društvenoj mreži Instagram oglasio povodom svog učešća u ovom formatu, te javno zapušio usta svima koji su na negativan način komnetarisali njega i njegove cimere.

– Nešto razmišljam… Kažu svi su tamo u rijalitiju sve sami ološi, loši ljudi, prevaranti, lažu, foliraju se, gledaju korist. Oni nenaspavani, gladni, psihički i fizički istrošeni, a šta je sa “gospodom” koja živi van rijalitija? Svi naspavani, najeli se, napili se, uživaju u svim porocima mogućim, sa zadovoljenim hirovima i opet sve isto rade i još gore. Pa ko je tu loš? Pravda za rijaliti učesnike – napisao je Anđelo na putem svog profila na društvenoj mreži Instagram.

republika.rs

BONUS VIDEO: