Početna Vijesti OBDUKCIJSKI NALAZ OTKRIVA ŠOKANTNE DETALJE UBISTVA MALE VANJE: Sudska medicina još nije...

OBDUKCIJSKI NALAZ OTKRIVA ŠOKANTNE DETALJE UBISTVA MALE VANJE: Sudska medicina još nije predala Vanjin obdukcijski nalaz – evo šta se sada dešava

Spekulacije o navodnom zlostavljanju padaju u vodu

Prema najnovijim informacijama, spekulacije o navodnom zlostavljanju dvoje ubijenih, Vanje Gorčevske i Pančea Žežovskog, padaju u vodu.

Naime, obdukcijski nalaz još uvek nije završen, ali Osnovno javno tužilaštvo Skoplje je u stalnoj komunikaciji i razmeni podataka sa Institutom za sudsku medicinu. Iz Tužilaštva poručuju da će biti poznato kada nalaz bude gotov, te da je u toku istraga o radnjama svih uključenih, pri čemu se svakodnevno prikupljaju usmeni i materijalni dokazi koji se međusobno upoređuju.

“Osnovno javno tužilaštvo Skoplje je u stalnoj komunikaciji i razmeni podataka sa Institutom za sudsku medicinu. Obdukcioni zapisnik još nije sastavljen i dostavljen tužilaštvu“, rekli su iz Tužilaštva.

Oni dodaju:

“U toku je istraga o radnjama svih uključenih, za koje se svakodnevno prikupljaju usmeni i materijalni dokazi koji se međusobno upoređuju. Državno tužilaštvo apeluje da se tokom istrage ne šire neproverene informacije koje mogu naštetiti postupku, ali i dodatno uznemiriti javnost”, prenos skopje1.

Državno tužilaštvo apeluje da se tokom istrage ne šire neproverene informacije koje mogu naštetiti postupku, ali i dodatno uznemiriti javnost.

Iz svega navedenog jasno je da je situacija i dalje pod istragom, te da je važno sačekati zvanične rezultate obdukcije pre donošenja bilo kakvih zaključaka o eventualnom zlostavljanju žrtava.

republika.rs

BONUS VIDEO: