Početna Rijaliti MILJANIN BEZOBRAZLUK IMA CIJENU: Ovo je dokaz da sve radi proračunato –...

MILJANIN BEZOBRAZLUK IMA CIJENU: Ovo je dokaz da sve radi proračunato – demoliranje imanja obustavila čim je shvatila da neće dobiti uplatu!

Kulićeva želela da napravi lom zbog toga što je obezbeđenje odvelo Zolu, a onda se setila da treba da dobije honorar!

Takmičarka “Elite” Miljana Kulić rano jutros je pokušala da napravi lom na imanju, zbog toga što je njen bivši dečko Lazar Čolić Zola odveden u zatvor. Naime, Kulićeva je cele noći polivala Čolića vodom, jogurtom i kečapom, a Zola je odveden u zatvor kako bi se odmorio i spasao od Miljane.

On je ovu vest dočekao sa oduševljenjem, dok se Miljana razbesnela. Nakon što je Zola odveden u zatvor, pokušala je da slomi prozor u dvorištu, ali je brzo odustala, kako ne bi bila kažnjena.

Kulićeva je tom prilikom otkrila i da joj je naredna uplata u četvrtak, te da će se zato suzdržati.

– Što ste ga odveli u zatvor? Da li je ovo psihološka igra? – pitala je Miljana, pa krenula da lomi staklo, ali je ipak odustala:

– A neću, nisam budala, dok ne uzmem pare u četvrtak neću. Zamislite, došli po njega, a prstom ga nisam takla. Odveli ga u zatvor da spava. Ovo je psihološka igra, da vodite nekoga u zatvor? – besnela je Kulićeva, koja smatra da nije prekršila nijednon pravilo Velikog šefa.

Ona je otišla do vešeraja, kao bi se smirila, dok je Zola uživao u zatvoru daleko od nje. Podsetimo, Kulićevu sinoć nije mogao da smiri ni Nenad Macanović Bebica, koji je nedavno izgladio odnos sa njom. On je molio Miljanu da prestane i ne maltretira Zolu, ali je ona samo nastavila.

– Ovo je teč početak, za sve ono što mi je radio! – poručila je Miljana.

– Nemoj to da radiš, Miljana! Poslušaj me! – govorio je on.

REPUBLIKA.RS

BONUS VIDEO: