Početna Rijaliti “JA KAD BIH UŠAO U ELITU, ŠA BI PRESKOČIO OGRADU” Bivši dečko...

“JA KAD BIH UŠAO U ELITU, ŠA BI PRESKOČIO OGRADU” Bivši dečko Mione Jovanović spreman za susret sa reperom, slijedi haos

Pevačica Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša ozvaničili su svoju vezi u “Eliti”, a tokom predhodne noći ušli su u žestok sukob.

Tim povodom, za domaće medije, oglasio se Stanislav Krofaka, bivši Mionin dečko, i tom prilikom je otkrio svoje mišljenje o celokupnoj situaciji.

On je tada otkrio kakve je scene i sam imao dok je bio u vezi sa njom.

– Ovaj lik nije normalan, ja kad bih ušao on bi preskočio ogradu. I sa mnom je bila čudna, ali sam joj objasnio na početku kakav je stil mog života, ili ti paše ili ne. Sve je funkcionisalo, nismo se svađai ni blizu kao oni. Smešni su, sramote se. Da sam mislio ozbiljno sa njom ne bih je pustio da ide u Elitu, video sam njen način razmišljanja i stavove i to mi nije pasalo – rekao je Krofak za “Pink”.

Stanislav je priznao na šta je konkretno Miona ljubomorisla u njihovom odnosu i da li mu je zbog nepoverenja proveravala telefon.

– Ljubomorisala je oko ženskih osoba sa kojima sam morao imati kontakt zbog posla. Telefon mi nije uzimala, to sam joj odmah na početku rekao da ne može – izjavio je Stanislav.

Inače, Nenad Aleksić Ša, iako se još nije zvanično razveo od supruge Vanje Aleksić, uplovio je u vezu sa Mionom Jovanović.

Zakonita supruga Nenada Aleksića Ša, Vanja Ignjatović u lajvu na Tiktoku progovorila je o odnosu sa reperom i pokazala doktorsku dokumentaciju spontanog pobačaja.

blic.rs

BONUS VIDEO:

 

blic.rs