Početna Rijaliti BRAĆA DRAGOJEVIĆ POKREĆU BIZNIS NA KOPU! Isplivale sve informacije o projektu, a...

BRAĆA DRAGOJEVIĆ POKREĆU BIZNIS NA KOPU! Isplivale sve informacije o projektu, a evo ko diže sprat na kući, a ko je pazario stan

Bivši rijaliti učesnici David Dragojević i Dejan Dragojević progovorili su o svom pomirenju, pa se dotakli i novog biznisa koji pokreću.

Braća Dragojević trenutno se nalaze na Kopaoniku gde uživaju u skijanju i svim zimskim čarolijama, a s njima su tamo i njihove lepše polovine.

– Moja devojka ne voli da skija, plaši se i neće da nauči da skija. Ona ima svog posla, svrati malo do staze, kad završimo sa sijanjem, odemo na ručak, kafa i slikanje – otkriva David, a Dejan dodaje da s bratom planira da pokrene biznis na planini.

– David i ja gledamo neke apartmane, da krenemo neki biznis. David je skoro uzeo stan… Treba se proširiti. Stan je prelep, u Novom Sadu, do Nove Godine se nadam da ću se useliti, pa da slavimo tamo – otkriva David, dok je Dejan izneo svoje planove za budućnost.

– Ja sam pričao da treba da se diže stan na kući, ako majstor kaže da može da se podigne uradićemo to. Bože zdravlja, ne žurimo nigde osim na skijanje. Kod nas ide polako, za 10 dana nam je godinu dana veze, što manje prikazuješ sreću, to ti je lepše. Stvarno uživam, prošao sam sve i svačega se nagledao… Nisam mogao da pretpostavim šta će se desiti… Kad se setim kakav je David bio prema meni, gurnem ga malo sa ski staze – kaže Dejan, a David se nadovezao na priču o njihovom pomirenju.

– Ja sam znao da će sve biti ovako kad on izađe iz rijalitija. Ja sam proračunat, znao sam sve… – poručio je David, a Dejan je o prelasku u Islam rekao:

– Sve što radim ja radim sa znanjem, tako da mogu da odgovorim svima kad uđem u komunikaciju. Bilo mi je krivo što mnogi ljudi u Srbiji su islamske veroispovesti, a prikrivaju se…

Kurir.rs/ Pink