Početna Showbiz “Zbog njega sam imala spontani pobačaj i kliničku smrt”: Vanja pokazala dokumente,...

“Zbog njega sam imala spontani pobačaj i kliničku smrt”: Vanja pokazala dokumente, pa iznijela stravične detalje

“On je jedan psihopota”, poručila je Vanja

Bivša partnerka Nenada Aleksića Ša, Vanja Ignjatović otkrila je da je imala spontani pobačaj, kao i da isti jedva preživela.

Ona je “otvorila dušu” u lajvu na TikToku i tom prilikom otkila nove detalje.

– Tokom noći kada sam izgubila bebu, imala sam kliničku smrt. On je tad bio u emisiji. Posle toga sam mu rekla samo da mi ne dira dete nerođeno. On je kriv jer se to desilo. Sad ću da vam pokažem papir kao dokaz, svi da vidite. On je pet dana nakon što sam čula otkucaje srca mog deteta napravio ljubomornu scenu, moja majka zna, zbog toga sam abortitrala. Je l’ teško da prizna da je zaljubljen u Mionu i da je zato za razvod, a ne da laže. Neće dobiti razvod – rekla je ona.

Vanja tvdi da je Nenadova ljubomora uzrok svih problema.

– Ša nema prijatelje, nikoga ne voli. Kakva crna Matora. Imali bi savršen brak da nije njegove ljubomore. Bio je ljubomoran kad se dopisujem sa mamom. Imam poruke i kako se dopisuje sa mojom snajkom. On je jedan psihopota. Ljubomoran je bio na mog kuma, mislio je da sam ga varala sa svim muškarcima u mom oktruženju – rekla je Vanja i zaplakala.


Ona je potom pokazala dokumentaciju na kojoj piše da je imala spontani pobačaj, iako Ša tvrdi drugačije.

– Pacijentkinja je primljena na ginekološko odeljenje zbog obilnog krvarenja, nakon druge željenje trudnoće. Spontani pobačaj – pročitala je ona.

(Telegraf.rs)