Početna Vijesti TRAGIČNA PRIČA IZ PARAĆINA: Aleksandra nije mogla da preboli Dejanovu smrt, samo...

TRAGIČNA PRIČA IZ PARAĆINA: Aleksandra nije mogla da preboli Dejanovu smrt, samo nekoliko sati poslije njega i ona je nađena mrtva

Žena koja je preksinoć oduzela sebi život oko 20 sati tako što se bacila pod voz na železničkom mostu u naselju Dankovo u Paraćinu je Aleksandra C. (41), a ubila se od prevelike tuge zbog smrti svog supruga Dejana (50), koji je preminuo samo par sati ranije, kažu njihovi sugrađani.

Kako pričaju stanovnici Žabara, naselja u kom je ovaj bračni par živeo, iz jedne beogradske klinike, gde se Dejan lečio, stiglo je obaveštenje da on nije izdržao četvrtu operaciju i da je preminuo, a nesrećna Aleksandra nije mogla da izdrži tu psihičku bol i da prihvati muževljevu smrt. Zbog toga je, van sebe, par sati kasnije otišla do pruge koje se nalazi u blizini i odlučila da prekrati sebi život na železničkom mostu u trenutku dok je nailazio voz.

– Dejanu je pre dvadesetak dana pukla trbušna aorta i borio se za život na nekoj klinici u Beogradu. Već je tri puta bio operisan, ali nije izdržao četvrtu operaciju i umro je. Aleksandra se sve vreme nadala da će njen muž da preživi, pa je ova vest dotukla. Oboma je ovo bio drugi brak. Iz prethodnih imaju odraslu decu, ona dve ćerke, on dva sina. Svi su živeli zajedno u njegovoj kući u Žabaru. Njih dvoje su se beskrajno voleli. Bili su doslovce kao jedno, toliko su se lepo slagali. On je bio zaposlen u „Paraćinki“, a radio je i keramičarske poslove, a ona mu je pomagala – navodi jedan od Dejanovih prijatelja.

Paraćin je u šoku zbog sudbine ovog bračnog para, čiji se život, spletom nesrećnih okolnosti, okončao tragedijom.

– Neka te anđeli čuvaju – poslednja je objava koja se može pročitati na Fejsbuk profilu Aleksandre, koja je odlučila da ne može da nastavi život bez svog supruga.

Uviđaj je na železničkom mostu obavila saobraćajna policija zajedno sa stručnom ekipom “Železnica Srbije”, a Više javno tužilaštvo je obavešteno o samoubistvu.

Kurir.rs/Novosti