Početna Showbiz SADIK HASANOVIĆ: Javite mi se, ne želim niko da zaspi gladan

SADIK HASANOVIĆ: Javite mi se, ne želim niko da zaspi gladan

Bosanskohercegovački pjevač Sadik Hasanović na svom Facebook profilu poslao je poziv svim roditeljima koji žive u neimaštini da mu se jave porukom kako bi im on osigurao adekvatnu pomoć.

Pjevač će pokušati pomoći ljudima u nevolji i napominje da sve poruke koje mu pošaljete, i osobe koje se jave, da će zadržati njihov identitet i tako sakriti njihovu bol.

Njegova objava na Facebook-u skupila je više hiljada lajkova.

-Ako nemate posao i ne primate ničiju pomoć, a ponestalo vam je hrane, molim vas da ne idete navečer u krevet gladni!! Javi mi se privatnom porukom, bez srama! Naučen sam da gdje jedan može jesti, ima mjesta i za dvoje!

Moramo biti zahvalni i ne biti sebični jedni prema drugima, Čitam o ljudima koji ne mogu priuštiti obrok. Pročitao sam da postoje žalosni roditelji jer više ne mogu jamčiti obrok svojoj djeci.

Hasanovića se publika sjeća jer su ga mediji u Srbiji skoro linčovali zog nekih ratnih snimaka. Imao je i zapažen nastup u “Zvezdama Granda”.

– Ponavljam, ako pročitate ovu poruku i budete u nevolji, nemojte se osjećati neugodno. Ostavi mi poruku privatno i učinit ću sve da ti pomognem. Šta vam treba, barem jedan obrok, dajem vam ga svim srcem – objavio je Hasanović, kojeg bosanska publika obožava u dijaspori.

Express.ba