Početna Showbiz JK SE JAVNO OBRATILA DESINGERICI! Mala od skandala nije štedjela riječi kada...

JK SE JAVNO OBRATILA DESINGERICI! Mala od skandala nije štedjela riječi kada su u pitanju njegovi nastupi: Uputila brutalnu poruku!

Po diva Jelena Karleuša poznata je po tome što uvek otvoreno govori o kolegama sa javne scene, što je i ovog puta bio slučaj kada je javno stala u zaštitu Dragomira Despića poznatijeg kao Desingerice.

Reperovi nastupi su česta tema za komentarisanje, otkako su se pojavili snimci na kojima svoju publiku poliva alkoholnim pićima, gađa nošenim čarapa i udara patikama po glavi, za koje mnoge javne ličnost smatraju da nisu primerene. Ali ne i JK.

Mala od skandala je istakla kako Desingerica ima poseban pristup kada su nastupi u pitanju, što njegovi fanovi naročito cene i prepoznaju, te mu je javno uputila brutalnu poruku:

– Pričajte šta hoćete, ovaj lik kida! Govorim o vajbu, o energiji, o originalnom pristupu. I vidite kako publika prepoznaje – napisala je diva na Instagramu.

Podsetimo, Karleuša je nedavno zaratila sa treperom Igorom Panićem Nućijem, nakon što mu je brutalno odgovorila na prozivke koje joj je uputio u jednom intervju.

– Zato te nema nigde ni u top 5 da te neko sluša, prijatelju. ‘Ajde ti lepo sjaši s’ mene, ne vadiš me iz usta mesecima. Nikada ti ime nisam spomenula. Shvati ovaj odgovor kao moju humanitarnu pomoć tebi i tvojoj nepostojećoj karijeri. P.S. Ovaj čovek ima nadimak Nući, da objasnim ljudima koji ne znaju ko je – napisala je JK tada na “storiju”.

Kurir.rs/K.M.