Početna Showbiz Legendarna “otimačica” sve je zaprepastila izgledom lica: Više ne nalikuje na sebe,...

Legendarna “otimačica” sve je zaprepastila izgledom lica: Više ne nalikuje na sebe, a pamtimo je kao jednu od najljepših zvijezda sapunica

Gabriela Spanic zaprepastila je obožavatelje izgledom na novim fotografijama.

Venezuelska glumica hrvatskog podrijetla Gabriela Spanic proslavila se ulogom u telenoveli “Otimačica” 1998. godine, koja je bila veliki hit i u Hrvatskoj.

U vrijeme najveće slave slovila je i kao jedna od najljepših zvijezda sapunica, no u želji za vječnom mladosti dovela se do neprepoznatljivosti.

Glumica će 10. prosinca proslaviti okrugli 50. rođendan, što njezino zaleđeno lice nikako ne odaje, a izgledom na novim fotografijama zaprepastila je obožavatelje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gabriela Spanic (@gabyspanictv)

Gabriela je već ranije priznala da se podvrgnula raznim estetskim zahvatima, a obožavatelji su primijetili da pretjeruje i s filtrima na fotografijama koje dijeli te su je zasuli negativnim komentarima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gabriela Spanic (@gabyspanictv)

Inače, Spanic je prošle godine u tajnosti posjetila svoju rodbinu u Hrvatskoj. Tijekom posjeta nije se oglašavala na društvenim mrežama, pa je prošla gotovo neopaženo.

“Jako sam sretna što sam tati ispunila davnu želju da posjeti Hrvatsku, a sada ju je vidio i moj sin. Tata je bio jako uzbuđen zbog tog posjeta. Potekle su mu i suze radosnice! Susreli smo se s rođacima i bilo je to zaista predivno iskustvo koje nikad neću zaboraviti. Bilo je kratko, ali slatko! Jako volim Hrvatsku, zemlju svoga tate, i nadam se da ću opet doći, možda već ovog ljeta”, kazala je tada Gabriela za Slobodnu Dalmaciju. Otkrila je kako je njezin djed podrijetlom iz Zagreba, a baka s otoka Kraplja, no otac joj je rođen nakon što su emigrirali u Venezuelu.

Spanic je Hrvatsku posjetila i 2000. godine, kada je bila na vrhuncu slave, a tada je dočekana kao prava zvijezda.

  showbuzz.dnevnik.hr