Početna Showbiz OVO JE SIN ŽIKE JAKŠIĆA I JAKO JE USPJEŠAN! Nekada se plašio...

OVO JE SIN ŽIKE JAKŠIĆA I JAKO JE USPJEŠAN! Nekada se plašio braka a sada uživa u ljubavi sa Jehoslavom “Nikada mi nije bilo ljepše”

Žika Jakšić, producent i voditelj emisije “Nikad nije kasno” ima mlađeg sina sa sa Dajanom Paunović, ali i starijeg Andriju koji se nedavno oženio i koji je najmlađi enolog (stručnjak za vina) u Nemačkoj.

Žika se ponosi naslednikom Andrijom Jakšićem koji je najmlađi enolog (stručnjak za vina) u Nemačkoj i svom ocu je napravio vino “Nikad nije kasno” po emisiji koju vodi.

Žikinog naslednika estrada ne zanima, što voditelj poštuje.

Andrija je jednom prilikom otkrio da je imao strah od braka, jer su ga mnogi predstavili kao “zatvor”, a on danas uživa u njemu.

“Mesec dana tokom zajedničkog odmora imao sam priliku da posmatram Jehoslavu, i posmatram da li je temperamentna ili povučena devojka. Odmah mi se dopala, a po uzoru na svoje roditelje posle dve godine zabavljanja smatrao sam normalnim da je zaprosim. Mnogi su mi rekli da je brak zatvor, ali ja uživam. Nikad mi nije bilo lepše u životu”, izjavio je Jakšićev naslednik.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zika Jaksic (@zika.jaksic)

Andrej i Jehoslava su na intimnoj ceremoniji u Nemačkoj izgovorili sudbonosno “da”, a nekoliko meseci kasnije su se preselili u Srbiju.

Kurir.rs/Blic