Početna Vijesti “NE MOGU DA RAZUMIJEM ZAŠTO JE MOJA DJEVOJČICA U GROBU!” Oglasila se...

“NE MOGU DA RAZUMIJEM ZAŠTO JE MOJA DJEVOJČICA U GROBU!” Oglasila se majka ubijene Vanje, evo šta je rekla o bivšem mužu

Njegov život me nije interesovao. Moj život su bili djeca i moj posao. Bio je ostavljen na miru da bi i on mene ostavio na miru, kaže o bivšem mužu Zorica Gorčevska, majka ubijene Vanje Gorčevske (Đorčevske).

Nisam u stanju da pričam. Ja još ne znam zašto se ovo desilo. Još čekam epilog svega ovoga. Još mi nije jasno zašto se moj najnormalni zivot pretvorio u pakao – počinje ekskluzivnu ispovest za Republiku Zorica Gorčevska, majka otete i svirepo ubijene Vanje Gorčevske i sva rezignirana i utučena nastavlja.

– Meni je samo neshvatljivo kako je i zašto moja prelepa devojčica sada u grobu. Ja imam hroničnu bolest al se držim, bitno mi je samo da saznam istinu, a druga ćerka je trenutno bolesna, svi se nadaju da će biti dobro. Molim vas, previše vas molim da sačekate da saznamo zašto se ovo desilo – rekla je.

Zorica još ne želi da se izjašnjava o svom bivšem mužu, za koga i sada, kao i kad je prijavila otmicu ćerke, tvrdi da su bili u u dobrim odnosima.

– Pa kažem da ništa ne znam. Meni je sve ovo nerealno. Ali mi smo razvedeni pet godina i ja ne znam šta je radio i sa kim. Bili smo u dobrim odnosima zbog dece. Nismo se svađali oko starateljstva, oko vaspitanja, smeo je da ih vidi kad god želi ili kad god deca zažele – rekla je Zorica.

Dalje navodi da ne zna da li je njen bivši bio u kockarskim dugovima, jer mu se nije mešala u život.

– Ne znam i njegov život me nije interesovao. Moj život su bili deca i moj posao. Bio je ostavljen na miru za da on mene ostavi na miru. Kada i da smo pričali pričali smo o deci. Molim vas ne postavljajte mi više pitanja pošto i ja sebi postavljam mnogo pitanja zašto se ovo desilo. I čekam da saznam.

Rekla je novinarima da je ne pitaju ništa za drugu ćerku i kako se ona nosi sa svime ovime. Neće da kaže ni koliko joj je godina.

– Nemojte da me pitate za drugo dete molim vas. Sada mi je najbitnije da nju zaštitim – kaže Zorica i kaže da ima najveće moguće poverenje u policiju.

Vanja Gorčevska oteta je i ubijena 27. novembra, a među petoro osumnjičenih je i njen otac. Ovo je inače prvo oglašavanje Vanjine majke od kako je nađeno telo ubijene devojčice.

(Republika.rs)