Početna Showbiz ROKER I FOLKERKA/ Goran Bare je komentarisao uspjeh Aleksandre Prijović u Zagrebu,...

ROKER I FOLKERKA/ Goran Bare je komentarisao uspjeh Aleksandre Prijović u Zagrebu, a malo ko je očekivao da će ovo reći

Njen uspjeh su komentarisale mnoge poznate ličnosti, od književnice Vedrane Rudan i politikologa Ognjena Gogića, pa do muzičkih kolega iz Hrvatske, Gibonnija i Jurice Pađena

Aleksandra Prijović održala je četiri rasprodata koncerta u Areni u Zagrebu, koja prima 24.000 ljudi, a peti je zakazan za večeras.

Ovaj zaista nesvakidašnji uspjeh srpske pevačice komentarisao je i legendarni hrvatski rok muzičar Goran Bare, koji sa svojom grupom Majke nastupa u Areni 22. decembra.

Novinar sajta Glazba.hr pitao je Bareta šta misli o velikom interesovanju za nastupe Aleksandre Prijović u Zagrebu, a pjevač Majki mu je odgovorio:

„Nisam čuo za dotičnu umjetnicu, ali ako je rasprodala pet puta po, štajaznam, dvadeset hiljada ljudi – svaka joj čast! Ja joj želim da još barem šest, ma želim joj da još za deset puta više obori svoj sopstveni rekord kao što Usain Bolt obara sopstvene rekorde. A pustimo pjesme sad, pesme su verovatno jako popularne čim je mogla toliko puta rasprodati dvorančugu od dvadeset i pet hiljada ljudi. Svaka joj čast!“

Podsjećamo, Aleksandra Prijović svoj prvi album objavila je 2017. godine, a veliki uspjeh je ostvarila sa posljednja dva izdanja, izašla prošle i ove godine.

Zahvaljujući novostečenoj popularnosti, krenula je na regionalnu turneju.

Njen uspjeh su komentarisale mnoge poznate ličnosti, od književnice Vedrane Rudan i politikologa Ognjena Gogića, pa do muzičkih kolega iz Hrvatske, Gibonnija i Jurice Pađena, prenosi Nova.rs.

(DEPO PORTAL/jk)