Početna Zanimljivosti MOJA SUPRUGA JE TRAGIČNO PREMINULA: Poslije sahrane sam uzeo njen telefon i...

MOJA SUPRUGA JE TRAGIČNO PREMINULA: Poslije sahrane sam uzeo njen telefon i saznao jezivu istinu, nisam mogao da vjerujem šta vidim

Kada je Moli Brodak, istaknuti pisac i univerzitetski profesor iz Atlante, tragično preminula 8. marta 2020. godine u 39. godini, njen šokirani suprug Blejk Batler nije mogao da objasni šta se desilo.

“Znao sam da je depresivna, ali zašto je odustala od mene? Zašto je odustala od nas? Zašto je odustala od borbe za sebe?”, rekao je Blejk Batler za “The Post”.

Moli i Blejk su među prijateljima i porodicom važili za savršen par, na koji su se svi ugledali. Međutim, Batler nije znao koliko je njegova supruga nezadovoljna i nesrećna. U memoarima “Molly” napisao je da uopšte nije poznavao ženu u koju je bio zaljubljen.

Ceo život su je pratili problemi, ali je i ona sama prizivala probleme. Prošla je kroz faze zavisnosti od heroina u tinejdžerskim danima, viđanja sa momcima koji su je fizički zlostavljali, pa do impulsivnog venčanja sa Batlerom koji je želeo da vodi računa o njoj.

Ilustracija

Par se venčao 2017. godine, ali tek posle njene smrti saznao je da je njegova supruga imala afere sa studentima nekoliko dana pre venčanja.

Posle njene smrti uzeo je njen telefon i saznao da ga je tokom braka prevarila bezbroj puta. Pronašao je fotografije muškaraca, njene fotografije pored seksualnih igračaka i fotografije u provokativnom donjem vešu.

“Sve što sam pronašao su laži koje je krila. Na neki način osetio sam olakšanje. Jer nisam je ja izneverio. Svet laži koji je napravila ju je uništio”, zaključio je u Blejk u razgovoru za “The Post”.

Batler je posle smrti saznao da je Moli patila od graničnog poremećaja ličnosti. Odlučio je da nastavi svoj život dalje i venčao se 2022. godine.

(Kurir.rs/The Post/Blic žena)