Početna Vijesti Bolest je bila neumoljiva, uzela joj je cijelo tijelo: Preminula majka dvije...

Bolest je bila neumoljiva, uzela joj je cijelo tijelo: Preminula majka dvije djevojčice iz Kaknja

Tridesetdevetogodišnja Irena Nikačević iz Kaknja preminula je 5. decembra nakon hrabre borbe sa teškom bolešću. Nažalost, saznajemo da je Irena izgubila bitku protiv karcinoma, koji je na kraju preuzeo cijelo njeno tijelo, ostavljajući porodicu i prijatelje u dubokoj tuzi.

Irena je bila borac, ali nažalost, bolest je bila neumoljiva. Njena hrabrost i snaga, koje je pokazivala tokom borbe, ostavit će neizbrisiv trag u sjećanjima onih koji su je poznavali.

Prema informacijama sa smrtovnice, ukop pokojnice će se održati osmog decembra u 14 sati na groblju Miljačići, gdje će porodica, prijatelji i njeni voljeni moći odati posljednju počast Ireni.

Iza Irene su ostale dvije kćerke, suprug, majka, otac, brat, kao i kumovi, mnogobrojni prijatelji i ostala porodica. Njen prerani odlazak ostavlja prazninu u srcima onih koji su je voljeli i cijenili. U ovim teškim trenucima, zajednica će se okupiti kako bi podržala porodicu Nikačević i dijelila teret tuge.

Od Irene se putem svog Instagram naloga oprostila njena sugrađanka, pjevačica Naida Bešlagić. Ona je uz objavu Irenine smrtovnice napisala:

“Draga Irena, znam da si na ljepšem mjestu. Počivaj u miru Božijem. Bila si divna”.

Iskreno saučešće upućujemo porodici, prijateljima i svima koji su osjećali Ireninu toplinu i ljubav.