Početna Showbiz “BILO ME JE SRAMOTA KAD SAM GA VIDJELA” Komšije sa Košutnjaka progovorile...

“BILO ME JE SRAMOTA KAD SAM GA VIDJELA” Komšije sa Košutnjaka progovorile o Čoli: Mislim da je on najpametniji od svih…

Najveća balkanska zvezda Zdravko Čolić sa svojom porodicom, suprugom Aleksandrom i ćerkama Unom i mlađom Larom uživa u luksuznoj vili na Košutnjaku.

Oni su tu napravili svoju oazu mira, a kuća je okruženu zelenilom, ispred koje je veliko dvorište, dve kapije i visoke mere bezbednosti.

Komšije i te kako cene Čolu, a jedna od njih Sanja priznala je da je prvi susret sa Zdravkom imala na dečjem igralištu.

– Prvi put kada sam ga videla, nisam mogla da verujem. Njegova deca i moja deca su se igrala na igralištu. Meni se obrati neki čovek, kad ono – Čola. Ja stala, gledam i ne verujem. On se lepo nasmejao i od tada se uvek lepo javi kada se sretnemo na igralištu. Čovek je narodan, ma ljudina, sve najbolje mogu reći za njega – otkriva komšinica Sanja za “Blic”, dok komšija Bogdan ističe Zdravko treba da bude primer svim poznatim ličnostima.

– Ma Čola je gospodin, svako će vam to reći. Srećemo se često u šetnji, a i u obližnjim restoranima. Uvek se lepo javi i veoma je ljubazan. On treba da bude primer drugim poznatim ličnostima kako se zvezda ponaša. Mislim da se takva pevačka veličina više neće ponoviti na našim prostorima. Vežba često, vrlo je disciplinovan i u top formi uvek.

Jedna komšinica otkrila da se divi Čoli što je uspeo da sačuva porodicu od javnog života.

– Znam sve o Zdravku, ali neću da vam kažem. Moja kuća je blizu njegove, a sa istog smo podneblja došli. Mislim da je Čola najpametniji od svih poznatih ličnosti što krije svoje najbliže, a tako treba i da ostane. Kako vidim, to poštuju i konobari i komšije i niko se do sada nije usudio da uslika na kvarno njega i porodicu. A znate zašto je to tako, zato što je Čola veličina i takav tretman od naroda i zalužuje – kaže ona.

“Bilo me je sramota kad sam videla Čolu”

Komšinica Snežana otkriva da joj je veoma žao što se jednom nije slikala sa njim kada je imala priliku.

– Joj sedi on jednom pored mene u kolima, vozač ga je vozio i izašao nešto do trafike da mu kupi. Ja ga pitam „je l‘ to Čola u kolima?”, a on klimne glavom. Mene je bilo sramota da mu priđem da se slikam, šta će, čovek tako velika zvezda, ko zna koliko ga njih gnjavi za slikanje. Evo i danas žalim što se nisam taj dan slikala sa njim, ne znam da li ću imati takvu priliku ponovo. Čola je naša najveća zvezda – iskrena je Snežana, koja je ponosna što joj je Zdravko u komšiluku.

     Kurir.rs/Blic