Početna Vijesti FOTOGRAFIJE VANJE I NJENE MAJKE OTKRIVAJU SVE Ovako je zaista izgledao život...

FOTOGRAFIJE VANJE I NJENE MAJKE OTKRIVAJU SVE Ovako je zaista izgledao život nesretne djevojčice prije nego što je svirepo ubijena

Naime, majka Zorica, koja je i prijavila njen nestanak, često je znala da podijeli fotografije na kojima je srećna i nasmijana, u društvu prijatelja i porodice, a najviše sa svojom kćerkom Vanjom.

Kako se može ocijeniti na osnovu onoga što je majka dijelila sa svojim prijateljima na mrežama, Vanja i ona su često putovale, išle na izlete i provodile vrijeme sa dragim ljudima.

Može se primetiti da na fotografijama nema Vanjinog oca, Aleksandra, kome je u međuvremenu određeno 48-časovno zadržavanje zbog navodne umješanosti u kidnapovanje i ubistvo kćerke — a sve zbog iznude novca upravo od Vanjine majke Zorice.

Iako se spekulisalo u kom su odnosu roditelji sada već ubijene Vanje, Zorica je za “Skoplje1” objasnila da su razvedeni, ali da nisu u lošim odnosima, naprotiv.

Kako je “Blic” ranije pisao, Aleksandar je navodno dao informacije glavnom osumnjičenom Ljupčetu Pavleskom-Palču, koji je dalje to proslijedio svojim saučesnicima.

– Na ulazu u zgradu je grabe, stavljaju vezanih ruku i nogu u vreću za spavanje i u gepek “sitroena”, i zatim je odvoze van Skoplja. Tu se, prema riječima svedoka, dogodilo ubistvo, a nakon toga je vozilo zapaljeno – naveo je ministar unutrašnjih poslova Oliver Spasovski.

Dvojica osumnjičenih koji su vozili “sitroen” kojim je Vanja kidnapovana, uveče su dobili informaciju da će kobnog jutra biti sama i u koje vrijeme, a sve navodno od njenog oca, Aleksandra.

Oteta i ubijena posle dva sata

Podsjetimo, tijelo četrnaestogodišnje djevojčice, Vanja Gorčevske, pronađeno je u nedelju, a policija je saopštila da je tinejdžerka ubijena. U njeno ubistvo umješano je pet osoba. Vanja je nestala 27. novembra ispred svoje zgrade, a ubijena je istog dana oko 10 časova, na svega 40 minuta od porodičnog doma.

Njen otac je priveden danas, iako je negirao krivicu. Određeno mu je zadržavanje od 48 sati. Glavni osumnjičeni Ljupčo Palevski-Palčo nalazi se u bjekstvu i za njim je raspisana međunarodna poternica.

Blic.rs