Početna Vijesti OTKRIVENO! VANJIN OTAC ORGANIZOVAO OTMICU KĆERKE: Isplivali jezivi detalji ubistva djevojčice

OTKRIVENO! VANJIN OTAC ORGANIZOVAO OTMICU KĆERKE: Isplivali jezivi detalji ubistva djevojčice

Konferencija za medije povodom ubistva male Vanje Đorđevske, počela je u 9.30 časova, kada su otkriveni jezivi detalji ubistva male djevojčice.

Ministar unutrašnjih poslova Severne Makedonije Oliver Spasovski održao je konferenciju za medije, na kojoj je rekao da je otac 14-godišnje Vanje Gorčevske učestvovao u njenoj otmici.

Pod rukovodstvom javnog tužilaštva, tokom protekle noći rasvetlili su slučaj, obezbeđeni su takođe i dokazi.

– Preduzete mjere nisu nas dovele do izvršilaca ovog gnusnog djela. Petoro osoba je osumnjičeno, trojici je određen pritvor, jedno je van zemlje, a maloljetnikov otac je priveden i saslušan. Starija osoba iz Velesa nema nikakve veze sa maloljetnikom, ali mu je zbog povezanosti sa jednim od osumnjičenih oduzeto vozilo, pa je maloljetnik odveden sa ulaza u rezidenciju nakon što je otac prethodno podijelio informacije o kada je ležala sama od kuće – rekao je Spasovski.

Kako je rečeno, učiniće se sve da se ovo čudovište privede pravdi čim kroči na tlo.

– Motiv je korisnost gdje je neko od lica sporazumno i po saznanju, prema prvim saznanjima člana porodice, organizovalo izvršenje krivičnog dijela kako bi iznudio novac od majke, kako bi svima okoristio.

Podsjetimo, u Tužilaštvu je potvrđeno da je priveden Aleksandar, otac kidnapovane i ubijene Vanje Gjorčevske. Za sada mu nije određen pritvor, a saslušanje još traje. Podsjećanja radi, otac je druga osoba koja je sada ubijenog Vanju prijavila kao nestala.

republika.rs