Početna Rijaliti Produkcija obavijestila zadrugare da je on diskvalifikovan: Đedović pričitao važno pismo –...

Produkcija obavijestila zadrugare da je on diskvalifikovan: Đedović pričitao važno pismo – muk za crnim stolom

Rijaliti učesnici nisu očekivali da će on odlučiti da samoinicijativno napusti imanje.

U protekla dva dana desile su se čak dve diskvalifikacije u “Eliti”. Nakon što je juče Veliki šef obavestio takmičare da je Irina 2 Hot samoinicijativno napustila takmičenje, te je momentalno diskvalifikovana, nije prošlo ni 24 sata a desio se novi obrt – i Adam Đogani napustio je velelepno imanje u Šimanovcima.

 

Veliki šef je poslao važno pismo na adresu Bele kuće, a koje je pročitao Marko Đedović kao ovonedeljni vođa. Produkcija je obavestila zadrugare da je Adam Đogani diskvalifikovan. Dok je Đedović čitao ovo važno pismo, zavladao je muk za Crnim stolom.

– Elito, ovim vas zvanično obaveštavamo da je Adam Đogani diskvalifikovan. On će na osnovu ugovora koji je potpisao snositi kaznu od 50.000 evra zbog samoinicijativnog napuštanja rijalitija, a TV Pink će ga tužiti shodno tom ugovoru. Osim toga, neka svako od vas navede tri učesnika koji ga najviše iritiraju. Pokažite da isto govorite i mislite i za stolom i po ćoškovima. Pozdrav, Veliki šef – glasilo je pismo.

Podsećamo, vest o njegovoj diskvalifikaciji potvrdile su Dalile Dragojević i Marijana Zonjić tokom uživo uključenja na Tiktoku. Ubrzo su krenule da kruže razne priče po društvenim mrežama, a kao neki od razloga njegove diskvalifikacije navodi se nepoštovanje opštih pravila u rijalitiju.

– Bolje i tako nego kao fikus da sedi još sedam meseci. Adam je sledeći: ne nosi više bubicu, ne učestvuje u emisijama, sve vreme u izolaciji visi. Kažu da čak ni sa Marijanom ne komunicira, ali zato svakog utorka ispoštuje žurke – piše u objavi fan stranice.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

sd.rs