Početna Showbiz Drugarica iz školskih dana otkrila nepoznate detalje o Priji: Zadirkivali su je,...

Drugarica iz školskih dana otkrila nepoznate detalje o Priji: Zadirkivali su je, djevojčice su bile ljubomorne

Njena sugrađanka ističe da je Aleksandra Zagreb prvi put posetila 2009. godine, kada je došla na izlet

Pevačica Aleksandra Prijović danas je jedna od najvećih muzičkih zvezda u regionu.

Prija, koja puni hale i klubove po Balkanu i šire, svoj put započela je u Belom Manastiru u kojem je pohađala osnovnu školu.

Njeni roditelji Borka i Nedeljko su se razveli dok je bila mala pa je pevačica ostala da živi sa majkom u Hrvatskoj.

Aleksandrina poznanica iz osnovne škole “Dr. Franjo Tuđman” u Belom Manastiru, za 24.sata.hr otkrila je kako su se vršnjaci nekada ponašali prema Aleksandri.

– Kuća u kojoj je živela bila je u blizini romskih porodica, deka joj je bio Rom. Zbog toga su nekada znali da je zadirkuju i to najčešće devojčice… Bile su ljubomorne – priseća se ona, a o teškom detinjstvu i deki ranije je pričala i sama Aleksandra.

– Aleksandra je oduvek imala talent za pevanje, a i bila je lepuškasta devojčica – priča devojka koja Aleksandru poznaje iz školskih dana.

Prijovićeva je danas rekorderka Arene Zagreb, a glavni grad Hrvatske posetila je 2009. godine, kada je bila na školskom izletu.

Tada je s razredom i nastavnicima posetila zagrebačku katedralu, Trg bana Josipa Jelačića i Tehnički muzej Nikole Tesle, kao i tadašnju luku Pleso.

Aleksandrina poznanica iz djetinjstva ističe kako su deca srpske nacionalnosti uglavnom išla u D razred, a Aleksandra je bila razred A i bila je odlična učenica.

– Jako me nervira kad ljudi misle da samo zna da peva. U školi je bila odlična učenica. Malo povučenija dok ne upozna društvo, ali oduvek talentovana za pevanje – priča ona.

Aleksandra Prijović je ostala u kontaktu s ekipom iz škole.

– Leti je išla kod tate u Srbiju, tako da se tad nismo puno družili. Ali dok je trajala škola, imali smo jedan park u kojem smo se okupljali i razgovarali, igrali se. Često bi nam i zapevala – priča poznanica.

Aleksandru je osnovna škola povezala s današnjom najboljom prijateljicom Draganom.

– One su baš iskrene prijateljice. Dragana nije iz estradnog sveta, ona je domaćica iz malog mesta. Aleksandra ne pati od slave. Draganu je pozvala na svoje beogradske koncerte i tad joj je platila smeštaj u luksuznom hotelu – otkriva Prijina poznanica.

Pevačica često posećuje majku Borku u Belom Manastiru, u kojem je nitko ne doživljava kao zvezdu.

– Kad ima nastupe blizu Belog Manastira, dovede sina kod mame Borke, a i ona sama bar jednom mesečno dođe. Kroz grad hoda potpuno opušteno, u trenerci. Uvek pozdravi sve, popriča… Nikad nije glumila zvezdu. Ostala je prizemna i skromna cura – ispričala je ona.

Osnovnoškolska poznanica govori da je mama Borka bila prava zvezda u Slavoniji i da joj je jasno od koga je Aleksandra nasledila talent za pevanje.

– Mama Borka je pre stalno nastupala po Slavoniji. Svi su je znali i sve je zabavljala po lokalnim restoranima i kafićima. I ona dobro peva pa je jasno od koga je Aleksandra nasledila talent – kaže ona za 24sata.hr.

(Telegraf.rs)