Početna Showbiz Hrvatski novinar pitao Priju da li bi bila čistačica, da nije pjevačica:...

Hrvatski novinar pitao Priju da li bi bila čistačica, da nije pjevačica: Njen odgovor je iznenadio sve

Iako je trenutno jedna od najtraženijih pevača u regionu, te je oborila sve rekorde kada su u pitanju koncerti u beogradskoj, sarajevskoj ali i zagrebačkoj areni, Prija je ostala prizemna i slava je očigledno nimalo nije promenila.

Aleksandra Prijović je nakon spektakularnog koncerta u zagrebačkoj areni razgovarala sa medijima i govorila o svom dosadašnjem uspehu koji je postigla u karijeri.

Na samom početku je odgovarala na razna zanimljiva pitanja i otkrila šta se uvek nalazi na njenoj rajder listi i šta joj je potrebno na svakom kocertu i putovanju.

– Uvek se trudim da sve bude kako treba, da udovoljim mojim roditeljima, baki i deki, ali njima nikad ništa ne treba. Tako su i mene učili i kada me neko pita šta mi treba ja kažem: “Samo voda”. Tako sam vaspitana, da mi ništa ne treba. Meni je dovoljno da prođe sve kako treba, da bude dobar nastup – govorila je pevačica.

Mediji iz regiona su je pitali kako se nosi sa neverovatnim uspehom koji je postigla.

Konferenciji su prisustvovali mediji iz regiona, a jedan novinar iz Hrvatske postavio je Aleksandri pitanje čime bi se bavila da nije pevačica.

– Staviću te u jednu hipotetičku situaciju. Više puta si potvrdila da si fantastična pevačica, potvrde se samo nižu, a mene zanima da nisi pevačica, kako bi zarađivala za hleb? Kako bi preživljavala? Koji bi bio tvoj drugi plan? – pitao je novinar.

– Ja sam vrlo snalažljiva, da se ne bavim ovim poslom, sigurno bih našla nešto. Ali ovo je oduvek bio moj poziv, ja sam znala da ću biti pevačica, za mene ništa drugo nije postojalo. Mada mene dosta stvari zanima, tako da, sigurno bih se snašla – odgovorila mu je Priovićeva.

– Prošli put si mi rekla da voliš da čistiš po kući, eto, možda čistačica? – dodao je novinar iz Hrvatske, na šta je Aleksandra sa ponosom odgovorila.

– Volim. Što da ne? Čovek se snalazi kako zna i ume – rekla je kroz osmeh Aleksandra i oduševila sve. Celu konferenciju za medije poslušajte na početku teksta.

– Ja sam vrlo snažljiva i da se ne bavim ovim poslom sigurno bih se snašla. Mnoge stvari me u životu zanimaju tako da bih našla nešto. Čovek se snalazi kako zna. Volim da čistim i da spremam, pa i čistačica, zašto da ne – rekla je sa osmehom Aleksandra, prenosi “Kurir”.