Početna Rijaliti OVO JE IVANA ŠOPIĆ PRIJE SVIH INTERVENCIJA? ČEK, DA LI JE MOGUĆE?...

OVO JE IVANA ŠOPIĆ PRIJE SVIH INTERVENCIJA? ČEK, DA LI JE MOGUĆE? Isplivali rani radovi poznate voditeljke, transformacija

Bivša zadrugarka Ivana Šopić koja je od nedavno postala i voditeljka “Zadruge” proslavila se između ostalog tokom svog učešća u istoimenom rijalitiju po ljubavnoj priči sa Stefanom Karićem, a mnogi su je upamtili i po oštrom jeziku i atraktivnom izgledu.

Mnogi zadrugari su pokušali da se dočepaju Ivaninog srca i to upravo zbog njene lepote. Međutim, Ivana nije uvek bila ovakva.

Ona je, naime, uradila nekoliko (ne zna se pouzdano koliko), plastičnih operacija i pre njih izgledala potpuno neprepoznatljivo, prenose domaći mediji.

Ivana je i sama po izlasku iz “Zadruge 3” priznala da se odmah podvrgla operacijama, a tada je uradila sve popularnije zatezanje kapaka.

– Radila sam malo, da, malo sam se popravila… Malo sam se zategla. Nisu “mačije oči”, ali malo sam sve ovo… – rekla je Ivana tada i pokazala koji deo je na licu radila.

– Svi ličimo jedni na druge. Imam taj neki prirodno tužan pogled i onda…pogotovo još deset meseci tamo – obrazložila je tada, preneli su domaći mediji, dok je nedavno Milošević indirektno poručio kako mu Ivana Šopić u životu ne treba.

Kurir.rs