Početna Showbiz “Hvala Bogu što smo uspjeli da te oživimo…” Luna Đogani se javno...

“Hvala Bogu što smo uspjeli da te oživimo…” Luna Đogani se javno obratila veoma dirljivim povodom

“Želim da moje ćerke odrastaju uz tebe još dugo godina”, poručila je blogerka.

Luna Đogani ne krije koliko je veliki ljubitelj životinja, a posebno pasa, te redovno na mrežama objavljuje sadržaj posvećen njenoj kuci Loli. Danas je Loliju rođendan, a Luna je u javnoj čestitki napisala da je njen voljeni ljubimac preživeo pravu agoniju, te da su morali da je oživljavaju.

– Srećan 8. rođendan mojoj ćeri, mom drugu za plakanje, smejanje, kućnom ljubimcu, prijatelju, podršci, mojoj Loli. Mom borcu! Najlojalnijem psu, najhrabrijem i najboljem! Hvala ti što si me uvek verno čekala…. i što si izabrala baš mene da budem tvoj životni saputnik! Nema veće sreće od toga što smo uspeli da te oživimo i produžimo ti još daće Bog dosta godina života sa nama! Želim da moja deca odrastu što više sa tobom da uvek pamte kakvog prijatelja su imale pored sebe! “Vama je pas samo neki deo života prijatelj, a vi ste psu ceo život prijatelj” – napisala je Luna pored emotivnog snimka.

Ona je potom pokazala i kakvu je tortu pripremila kuci, a onda i kako je svećice oduvala njena i Markova starija ćerka Mija.

Inače, Luna je nedavno podelila apel u kojem zamolila da joj pratioci pomognu da nađe lek za svog psa, kojem je pogoršano zdravlje.

sd.rs