Početna Showbiz DANAS USRED STANA BAZEN OD 50.000 €, ZLATNI GARDEROBER! Ana Sević uživa...

DANAS USRED STANA BAZEN OD 50.000 €, ZLATNI GARDEROBER! Ana Sević uživa u čistom luksuzu, a evo u kakvoj kući je odrasla u Užicu

Pevačica Ana Sević nakon razvoda od Darka Lazića, sa kojim ima ćerku Lorenu, sreću je pronašla kraj sadašnjeg partnera Danijela Nedeljkovića.

Ana i Danijel godinama su u skladnoj zajednici, i dobili su ćerku Senu i Sina Simeona.

Ona poslednjih godina se posvetila porodici, a njena oaza mira je njihov porodični dom, koji je raskošan i pun topline.

Pevačica je perfekcionista i mislila je na sve detalja. U domu generalno dominiraju svetli tonovi, a zidove krase umetničke slike. Sevićka ima i luks garderober, koji je u boji zlata.

Ipak, centralno mesto za uživanje ove porodice je bazen, kojim je Danijel častio suprugu kada mu je rodila decu.

– Ana je oduvek želela da ima spa u svom domu, a Danijel je još pre njenog porođaja započeo sa radovima u luksuznom stanu na Vračaru. On se potrudio da sve bude gotovo dok Ana ne izađe iz bolnice, a procenjuje se da je za taj luksuz dao skoro 50.000 evra – rekao je izvor blizak pevačici pre izvesnog vremena.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli @showbizz_fotke

Mnogi se sećaju kako izgleda porodični dom Ane Sević u Užicu. Svi koji su pratili učešće mlade pevačice u takmičenju „Zvezde Granda“ sećaju se da su imali priliku da zavire u njihove stanove ili kuće.

Dom Ane Sević u Užicu smešten je u niskoj zgradi sa dva parking-mesta. Iz stana se pruža pogled na ceo grad, a na terasi je uvek lepo dekorisano cveće.

Kurir.rs