Početna Vijesti “Suprug, otac troje djece i veliki čovjek” Prijatelji se emotivnim porukama opraštaju...

“Suprug, otac troje djece i veliki čovjek” Prijatelji se emotivnim porukama opraštaju od poginulog vozača kamiona na kojeg je pala stijena

Siniša Mitrović iz Dervente, otac troje djece poginuo je prije dva dana u saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Foča- Sarajevo, kada je na njegov kamion u tunelu pala stijena.

Naš kolega i prijatelj, Siniša Mitrović, tragično je nastradao juče, na putu Foča-Sarajevo, obavljajući svoje redovne radne obaveze, kada se na kamion kojim je upravljao, obrušila stijena. Suprug, otac troje maloljetne djece, požrtvovani kolega i veliki čovjek, ostaće zapamćen naš Mitar – piše u objavi na Fejsbuku.

Inspekcijski nadzor za tunele izvršiće danas, po nalogu Okružnog javnog tužilaštva iz Trebinja, pregled tunela na magistralnom putu Foča-Sarajevo da bi utvrdio činjenično stanje na mijestu saobraćajne nesreće u kojoj je poginuo vozač kamiona Siniša Mitrović, rečeno je u Policijskoj upravi Foča.

Tužilaštvo je zatražilo i obdukciju tijela nastradalog vozača, koja će se obaviti danas u Univerzitetskoj bolnici Foča.

Podsjetimo, tridesetosmogodišnji vozač kamiona iz Dervente S.M. poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila juče oko 14.30 u mjestu Sijerački Mlini, na području opštine Foča.

Do nesreće je došlo u tunelu uslijed odrona kamena, koji je pao kroz prednje vjetrobransko staklo kamiona i nanio povrede koje su usmrtile vozača teretnog motornog vozila.

U saopštenju policije navedeno je da je na mjesto saobraćajne nesreće zajedno sa patrolom saobraćajne policije odmah izašla dežurna ekipa Doma zdravlja Foča radi ukazivanja ljekarske pomoći, pri čemu je dežurni ljekar konstatovao da je povrijeđena osoba preminula od zadobijenih povreda.

Obavešten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Trebinje koji je izašao na mjesto nesreće i pod čijim su nadzorom policijski službenici Policijske stanice za bezbednost saobraćaja Foča i inspektor kriminalističke policije obavili uviđaj.

Blic.rs