Početna Vijesti Bog bira samo najbolje, a meni je uzeo najbolje što sam imala:...

Bog bira samo najbolje, a meni je uzeo najbolje što sam imala: Supruga tragično stradalog Imera Karičića potresnim riječima se oprostila od njega

Sa tugom u srcu, Ajla Karičić se oprostila od svog voljenog supruga, Imera Karičića, koji je jučer tragično stradao. Na svom Facebook nalogu, Ajla je podijelila zajedničku fotografiju sa suprugom, uz emotivne riječi koje odražavaju bol gubitka.

Iako njeno srce tuguje, Ajla priznaje Božju volju, izražavajući vjeru da Bog uvijek bira samo najbolje. U svojoj poruci, napisala je: “Bog bira samo najbolje, a meni je uzeo najbolje što sam imala, ljubavi moja jedina da ti Allah podari lijepi džennet. Dunjaluče moj… “

Njene riječi odražavaju duboku ljubav i tugu koju osjeća, ali istovremeno pokazuju odlučnost da se nosi s izazovima koji su pred njom.

Ovim riječima Ajla izražava neizmjeran gubitak i odlučnost da nastavi nositi ljubav prema svom suprugu u svakom koraku svog života. Neka pronađe snagu u zajednici s prijateljima i porodicom dok prolazi kroz teške trenutke tugovanja.