Početna Showbiz OVAJ MILIONER JE MUŽ BRANKE SOVRLIĆ! Otkrio mnoge estradne zvijezde, bio kidnapovan,...

OVAJ MILIONER JE MUŽ BRANKE SOVRLIĆ! Otkrio mnoge estradne zvijezde, bio kidnapovan, pjevačica platila otkup: Tad nisam bila živa

Branka Sovrlić više decenija je u skladnom braku sa suprugom Sadikom Pašićem, koji je poznat pod nadimkom Paja.

Njih dvoje uživaju u luksuzu koji su stvorili, a Sadik često svoju suprugu iznenadi skupocenim poklonima, pa je tako pre izvesnog vremena dobila i automobil.

On razume njen posao, jer je i sam bio deo estrade. U staroj Jugoslaviji bio je jedan od najuspešnijih menadžera, koji je stvorio brojne muzičke zvezde. Danas važi za uglednog ugostitelja koji je zaradio milione o čemu je i Branka svojevremeno pričala.

Ona je jednom prilikom istakla kako bi dala sav novac samo da se ostvarila kao majka.

– Paja, odnosno Sadik Pašić, moj muž, i ja smo stekli mnogo. Bez lažne skromnosti, mi smo milioneri, ali volela bih da imamo mnogo manje,a da nam je bog, odnosno ta neka viša sila, sudbina, podarila decu, odnosno bar jedno dete. Ovako bi neko rekao džaba sve. Jednostavno nam se nije dalo da u savršenom braku sa mnogo ljubavi i poštovanja postanemo i roditelji. Bog izgleda ne da sve – ispričala je pevačica jednom prilikom.

Njih dvoje žive u Sarajevu, na Baščaršiji imaju restoran. Bračni par je svojevremeno preživeo pravu agoniju jer je Paja bio kidnapovan. Godinama kasnije pevačica je opisala tu traumu za Kurir.

– Za novac su ga oteli. Platila sam otkup. Ne znam ko i zašto je to uradio, jer njega kolege vole – pričala je ona i dodala:

– Ali neko je hteo da dobije pare na taj način. Bilo mi je jako teško i užasno. Nisam bila živa u tom periodu. Bila sam spremna sve da dam da ga puste. Pola života mi je oduzeto – dodala je pevačica, ne otkrivajući iznos otkupa.

– To nije važno. Bilo, ne ponovilo se.

Kurir/M.J.