Početna Rijaliti ZADNJE POJAVLJIVANJE – Mensur Ajdarpašić se oprostio od ukućana, ovim stavio tačku...

ZADNJE POJAVLJIVANJE – Mensur Ajdarpašić se oprostio od ukućana, ovim stavio tačku na svoje dalje učešće u “Eliti”

Mensur Ajdarpašić već neko vreme nagoveštava svoj odlazak iz “Elite”, iako je do pre koji mesec grebao i rukama i nogama kako bi se našao u novoj sezoni rijaltija. Sada je ponovo istakao to da želi da ode kući.

Učesnik “Elite”, Mensur Ajdarpašić, često ističe kako više ne želi da bude deo rijalitija i da ne može da se nosi sa pritiskom i učesnicima unutar Bele kuće. Svi sumnjaju da takav njegov stav dolazi od onog momenta kada je Milica Veselinović imitirala Drvo mudrosti.

Iako su ga mnogi ukućani ubeđivali da bi trebalo da ostane i izbori se za svoje mesto, s obziriom da je uvek bio visoko kotiran u finalu ovog programa.

– Moja karijera što se tiče rijalitija završava se uskoro i ubrzo, to će biti zadnje moje pojavljivanje u rijalitijima generalno. To sam obećao sebi i odlučio sam tako i bio bih kontradiktoran kada bih ulazio u rasprave ovde s ljudima u neke svađe i haos – rekao je Mensur.

Podsetimo, Milica je nedavno gostovala u specijalnoj emisiji, gde je dobila priliku da se obrati svom bivšem dečku Mensuru Ajdarpašiću kao Drvo mudrosti. On je shvatio šta se dešava i kasnije krenuo da drami, što će sigurno biti slučaj i kad se Milica useli na imanje.

Ona je nedavno istakla i da Mensur daje drugima za pravo da misle da i dalje gaji emocije prema njoj.

– Ja ne razmišljam o tome, ali svojim ponašanjem on drugima daje za pravo da pomisle da i dalje ima emocije prema meni. Ako budem ušla, ako budem bila tamo, ja ću se prema njemu ponašati kao i prema drugim ukućanima, nema izuzetka – rekla je Milica za RED televiziju nedavno

Podsetimo, Milica i Mensur su romansu započeli u rijalitiju i njihova veza bila je turbulentna od samog početka. Borili su se sa osudama ukućana, ali i jdarpašoćeve porodice koja nije bila za njihovu vezu od samog početka, te su vrlo rezervisano komentarisali njihpv odnos. Ipak, na kraju nisu uspeli da pronađu zajednički jezik i došlo je do kraha ljubavi tik pred kraj pete sezone rijalitija.

Spekulisalo se da su vezu nastavili, ali u tajnosti, međutim oboje su to oštro demantovali u nekoliko navrata.

Detaljnije pogledajte u videu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @samo.realno6

POVEZAN VIDEO:

sd.rs