Početna Showbiz “SVI ZNAJU DA MI JE DEDA ALBANAC S KOSOVA” Oglasila se Selma...

“SVI ZNAJU DA MI JE DEDA ALBANAC S KOSOVA” Oglasila se Selma Bajrami poslije skandala s dvoglavim orlom: Ne vidim problem

Bosanska pevačica Selma Bajrami našla se u centru skandala kada je na društvenim mrežama procurio snimak na kojem pokazuje “dvoglavog orla”, simbol velike Albanije.

Sada se oglasila i poručila da ne vidi ništa loše što je pevala na albanskom, ali isto tako da će rado otpevati i “Odakle si sele…” ako to neko zatraži od nje.

“Pošto vidim da je neki ovde mozgić pustio snimak sa mog nastupa u Sarajevu, gde pevam albansku pesmu pokušajući da na taj način ugrozi mene i moj odnos s publikom u Srbiji, imam potrebu da se oglasim. Kao što većina mojih pratilaca/fanova zna da su moji koreni s Kosova, dakle moj deda je bio Albanac sa Kosova. Na pomenutom nastupu u Sarajevu, čovek iz publike mi je tražio tu pesmu, a ja ne vidim problem da tu pesmu i otpevam. Sutra kad dođem u Beograd, ako mi neko zatraži “Odakle si sele” npr, rado ću otpevati. Muzika pobeđuje svako zlo. A ja sam uvek bila pevačica koja peva za sve narode! I za Bošnjake, i za Srbe, i za Albance. Za sve! Svako će protumačiti onako kako on to želi. A ja vam šaljem ljubav”, napisala je na Instagramu Selma Bajrami.

Podsetimo, pevačica je pevala pesmu “Valle Kosovare” na albanskom jeziku, a prilikom izvođenja pokazala i dvoglavog orla, simbol velike Albanije.

“Valle Kosovare” nije samo plesna pesma, već je numera koja proslavlja i odaje počast albanskoj kulturi i pokazuje značaj povezivanja ljudi sa njihovim korenima. Snimak je izazvao burmne reakcije na društvenim mrežama, a mnogi traže da se pevačici zabrani ulazak u Srbiju.

kurir.rs