Početna Showbiz Oglasila se Tara Simov nakon što je njen bivši sebi oduzeo život...

Oglasila se Tara Simov nakon što je njen bivši sebi oduzeo život i obratila se bivšem zadrugaru: Ovo se krije iza kobne odluke

Robert Stefanović je sebi, kako izvor blizak medijima i njemu samom navodi, oduzeo život. Bio je mlad momak, pun života, sportista, ali na kraju je sve to ipak ugašeno. U vezu sa njegovim imenom dovodi se i nekoliko imena rijaliti učesnika, što pozitivnim, što negativnim povodom. Neka njegova duša počiva u miru.

Robert Stefanović, ime je koje u javnost u ovom trenutku dospeva žalosnim povodom. Reč je o momku koji je izgubio život, a za kog se sumnja da je izvršio samoubistvo. Takođe, u javnost je dospeo iz dva razloga. Prvi je onaj koji se tiče nekadašnje rijaliti zvezde Tare Simov, budući da se navodi da su bili u vezi, a drugi razlog je nedavni incident sa još jednim rijaliti licem, Stefanom Mihićem.

Kako je Mihić i sam istakao, pre nekoliko dana je pretučen, držan u stanu i kako navodi maltretiran, a upravo se kao batinaš pominje pokojni Robert Stefanović. Sada se oglasio i izvor blizak Stefanoviću, te za medije malo preciznije objasnio novonastalu situaciju.

– Robert Stefanović je bio izvrstan sportista, nosilac mnogih medalja i trofeja u Tekvondu. Robert nikad nije koristio svoje umeće kako bi nekoga povredio, iako je dosta puta za to imao i povoda i prilike. Robert nije pio, nije pušio i nije se drogirao, voleo je pse. Voleo je dobar provod i imao pregršt prijatelja – rečeno je o njemu.

Tara se oglasila nakon što je saznala za smrt bivšeg i obratila se bivšem zadrugaru:

“Najiskrenije saučešće porodici Sfetanović. Ne mogu da idem protiv sebe i ne kažem ništa na ovu temu. Stefane Mihiću, Bog je veći nego što misliš”, napisala je Simov i podijelila link gdje piše da je Mihić nedavno maltretirao Roberta u svom stanu.

– Poznato je da je te večeri Mihić pod uticajem alkohola i narkotika, Roberta psihički maltretirao satima u njegovom stanu, Robert je što se kaže “prespojio” i pretukao ga. Svi koji su gledali rijaliti znaju da Stefan Mihić nikad nije bio žrtva, a svaki problem je sam prizivao, a tako je i pretučen u više navrata od različitih lica po izlasku iz rijalitija. Robert je sebi kasnije te večeri oduzeo život, iz za sada nepoznatih razloga, sahrana je bila danas. Imao je divnu majku i mlađeg brata.. saučešće porodici – završava izvor.

Filip Đukić se oprostio od Roberta, koji mu je bio prijatelj.

Toma Panić je kroz rijaliti pominjao da se poznaju i druže, tada smo saznali da je on zapravo bivši momak Tare Simov, kad je Toma usled svakog konflikta sa njom ponavljao da ima poštovanja prema njoj zbog Roberta.

BONUS VIDEO:

sd.rs