Početna Vijesti “TEK JE TREBALO DA ŽIVIŠ” Mlada majka preminula nakon dugogodišnje borbe sa...

“TEK JE TREBALO DA ŽIVIŠ” Mlada majka preminula nakon dugogodišnje borbe sa opakom bolešću, oglasili su se njeni najbliži: Boli što više ne možemo ništa da učinimo (FOTO)

Mlada majka iz Ljiga, Maja Spasojević (31), koja se godinama borila sa opakom bolešću, preminula je danas, saopštio je portal “Ljig info”.

Podsećamo, Maja se kao lavica borila sa opakom bolešću, ali pošto su troškovi lečenja bili izuzetno skupi, porodica i prijatelji pre godinu dana potražili su pomoć dobrih ljudi. Njen suprug Bojan se do samog kraja na sve načine borio da se skupi potreban novac.

Svi su se digli na noge, sugrađani, Crveni krst iz Ljiga, ljiška Biblioteka i kolege iz frizerskog salona, ali surova bolest odnela je mladi Majin život.

Maja Spasojević je iza sebe ostavila supruga Bojana, kao i dve ćerkice.

Najbliži se opraštaju bolnim rečima
– Anđele moj lepi. Kada nam odlazi neko drag, ne boli smrt, već boli sve ono što ide posle. Boli praznina koja nikada neće biti popunjena. Boli nemogućnost da još nešto uradimo za njega. Bole reči koje nismo rekli, a mogli smo. Bole suze. Bole uspomene. Bole ćutanja… Boli to što znamo da nikada više nećemo biti zajedno, što nećemo da ga vidimo i što neće da nam se javi. Voli te tvoja rođena, počivaj u miru – podelila je rođaka poslednji pozdrav.

– Otišla si draga moja, otišla bez pozdrava, a tek si trebala da živiš sa svojim curama. Tvoj pogled je zračio dobrotom i ljubavlju i možda si otišla na put bez povratka, ali iz moga srca nećeš nikada, počivaj u miru, neka te anđeli čuvaju – napisala je prijateljica.

– Moja draga… Lepotice naša… Nije trebalo ovako, nedostaješ nam svima, a najviše svojim devojčicama. Porodici najiskrenije saučešće.

– I nebo ponekad zaplače za onima koji su otišli prerano, kako ne bi čovek. Bez obzira što neka srca ne kucaju više, mi koji smo ostali, večno ćemo ih voleti, čuvati kao najdražu uspomenu života svog – navode prijatelji i porodica na društvenim mrežama.

blic.rs