Početna Showbiz Otišli smo na koncert i smorili se, a bio mi je najveći...

Otišli smo na koncert i smorili se, a bio mi je najveći uzor…: Pjevač šokirao priznanjem o Dinu Merlinu u Beogradu

Gore sam ultra zvijezda, a ovdje sam neki radni pjevač

Pjevač Dado Polumenta otkrio je da znatno više i nastupa i zarađuje u inostranstvu, a zatim istakao da mu je beogradska publika jedna od najdražih.

– Mnogo više radim preko. Ali evo recimo prošli vikend sam bio u Beogradu, to je bilo nešto nestvarno. Znači, vratilo me ono u vrijeme kada sam radio po splavovima i klubovima u Beogradu i beogradska publika je zaista specifična i oni koga vole, vole. I to je bilo od prve do posljedne pjesme delirijum – rekao je Dado i dodao:

– Gore sam ultra zvijezda, a ovdje sam neki radni pjevač koji sam i bio godinama. Ali ovdje su mi mnogo bliži ljudi i repertoarski i sve ono nešto što mogu ovdje da pjevam, to gore ne prolazi – rekao je on, pa otkrio da je naredne večeri otišao na koncert Dine Merlina u Beogradu.

– Mi smo sutra uveče otišli kod Dine Merlina na koncert i ja sam se smorio, kod lika kojeg najviše volim koji mi je veliki uzor.  Noć prije toga sam imao nastup i taj adrenalin i ta publika i to sve i kompletan taj moj repertoar, doživio sam šok neki energetski definitivno. I onda sam se smorio na Merlinu koji je najveća zvijezda. Zaista, specifična jedna situacija – zaključio je Dado.

avaz.ba