Početna Showbiz “MILIJANA ME UNIŠTILA, NISAM PRIČAO SA DJECOM,” Ispovijest Milojka Božića o raskidu...

“MILIJANA ME UNIŠTILA, NISAM PRIČAO SA DJECOM,” Ispovijest Milojka Božića o raskidu sa 53 godine mlađom, sad ga muvaju djevojke od 24

Kontroverzni Milojko Božić otkrio je kako je ostao bez Milijane Bogdanović, koja je 53 godine mlađa od njega a o čijoj ljubavi je pisao celi svet.

– U tom periodu ona meni kaže, ja sam se u tebe zaljubila, rodile su se neke emocije. Ja znam da je ona devojka, da ima neke potrebe, i ako misliš da budeš sa mnom možeš, ali ako me prevariš to je to. Ipak me je okaljala u Parovima. Drugi put kada smo izašli iz Parova, nismo se pomirili, posle toga me nije kontaktirala. Ona mene zna, ja kad se rasturim, ja se rasturim – rekao je Milojko, pa otkrio da mu se udvaraju mlađe žene i devojke:

– Nude se preko Fejbuka, govore mi da sam lep, a mene je sramota. Od 24 do 40 godina me muvaju devojke, šalju mi svakakve slike. To sa Milijanom se desilo i ipak nije bilo u redu prema deci. Jedna ćerka mi nije zamerila, a druge jeste, malo smo prekinuli kontakt – izjavio je Milojko.

kurir.rs/blic