Početna Rijaliti Marija Kulić se složila – nove informacije o postupku da se Miljana...

Marija Kulić se složila – nove informacije o postupku da se Miljana strpa u duševnu bolnicu

Dobila je poruku i momentalno se ogalsila preko svog intsagram naloga.
Već danima unazad komentariše se kako će Miljana Kulić u nekom trenutku napustiti rijaliti i otići na psihičko lečenje, zbog sudskim postupaka koji se vode protiv nje.

Međutim, Marko Đedović je komentarisao u “Eliti” kako mu je žao Kulićeve i da razmišlja da povuče optužbe, dok Jovana Tomić Matora ne želi da odustane od svojih. Povodom toga oglasila se Marija Kulić na svom Instagrma profilu, koja je podelila poruku od pratioca koju je dobila i poručila da se u celosti slaže sa tim.

– Ima klip Marija gde Đedović i Matora pričaju oko slučaja suđenja između njih i Miljane koje je juče bilo. Čini mi se u vešeraju da su sedeli, Đedović kaže da razmišlja da povuče tužbu dok Matora govori da neće i da Miljana treba da ide na lečenje. Toliko je bila zla u svim sezonama, da joj je možda Anita karma ako karma postoji. Ona sebe nikad ne uzima u obzir i ne kaže sebi da je slučaj za lečenje jer realno, svi je koriste jer ona to hoće. Najrealnije mi je da kupuje ljubav od jeftinih cura i meni je u ovoj situaciji nije žao. Loš je čovek i nikad se neće popraviti – glasila je poruka koja je stigla Mariji Kulić na društvenoj mreži Instagram, sa kojom je ona izjavila da se slaže.

sd.rs