Početna Vijesti ŽENI SE ZORAN MARJANOVIĆ! Poslije zatvora slijedi brak, evo kada će biti...

ŽENI SE ZORAN MARJANOVIĆ! Poslije zatvora slijedi brak, evo kada će biti veselje!

Zoran Marjanović (40) se ženi! Suprug ubijene pevačice Jelene Marijanović na ludi kamen staje sa svojom devojkom Zoricom Zokom Mitrović (31). Kompozitor koji je nedavno odlukom apelacionog suda u Beogradu pušten iz Centralnog zatvora, iako je najpre osuđen za ubistvo žene, sada planira venčanje.

Dok je boravio u zatvoru on se već tada raspitivao o proceduri za ženidbu iza rešetaka, a sada će to i da realizuje na slobodi. Venčanje je planirano na proleće sledeće godine:

– Zorica je ljubav njegovog života sa kojom želi da se zavetuje pred Bogom i narodom. Ako sve bude onako kako su zamislili sudbonosno da će izgovoriti na proleće sledeće godine. Biće u krugu prijatelja i kumova, ali u strogoj tajnosti. Ovaj put intimu žele da sačuvaju samo za sebe. Zorica je presrećna i jedva čeka da postane gospođa Marjanović – priča Zoranov blizak prijatelj. I Mitrovićeva je potvrdila da sa Zoranom planira da ostari:

– Uz njega sam srcem i dušom. Zauvek ću biti s njim i mnogo ga volim. Bila sam mu podrška od prvog trenutka. Zabolele su me neistine u medijima i rešila sam da otkrijem istinu. Ne obazirem se na ljude koji pokušavaju da mu naude i da ga proglase monstrumom i ubicom. Velika nepravda je učinjena nad Zoranom. Svim silama ću se boriti da dokažem da je nedužan – rekla je za Kurir Zorica.

Podsetimo, javnost je za ljubav Zorana i Zorice saznala kada je on prvi put uhapšen 15. septembra 2017. godine. U kući Marjanovića u Borči te večeri bila je i Mitrovićeva, koja je napala policajce. Nakon što je Marjanović izašao iz Centralnog zatvora, promenio je broj telefona, a na kontakt poznat redakciji se ne javlja.

kurir.rs